Filter

Mooie kwaliteit goede service en snelle levering, zeer tevreden

Mooie kwaliteit goede service en snelle levering, zeer tevreden

nog niks ontvangen

Normaalgesproken prima maar nu heb ik nog niks ontvangen, vreemd dat er dan naar een beoordeling wordt gevraagd.

Super fijn geholpen, goeie service!

Ik ben heel fijn geholpen nadat ik zelf een niet goed passende maat besteld had. Fijn telefonisch advies over een geschikte maat en snelle restitutie. Heel tevreden!

Makkelijk te vinden en de maten kloppen

De site is overzichtelijk waardoor ik goed kon vinden wat ik zocht. De maat die ik heb kwam overeen met de maar waarin ik de bh heb besteld, oftewel de bh paste goed. Fijn dat jullie ook vele grote maten hebben. Daarnaast kwam het pakketje goed verzorgd en netjes ingepakt bij me aan. Ook was het leuk dat er een persoonlijke touch van degene die het inpakt aanwezig was.

Mooie producten, snelle levering

Mooie lingerie, vakkundig, mooi ingepakt!

Mooie body besteld can Prima Donna. Past altijd prima! Ik ben fan. Het is mooi, vakkundig ingepakt en wordt netjes thuis afgeleverd.

Aanrader!

Voor de tweede keer bij Annadiva besteld. Nu een mooie Marie Jo bh van goede kwaliteit. Wederom snel geleverd en mooi verpakt.

Ontzettend goed

Snel geleverd, snelle en vriendelijke reactie als je mailt met een vraag en de verpakking vind ik zo mooi, vooral de teksten op de doos, echt een cadeautje op zich..

De website is duidelijk en mijn bestelling werd binnen de aangegeven dagen bezorgd!

In een mooie verpakking (cadeautje) kreeg ik mijn bestelling thuis afgeleverd

Heel tevreden ben ik met mijn nieuwe BH

Prachtige lingerie, mooi verpakt en vlot verzonden. Ik had twee maten besteld, retour wordt ook snel afgehandeld. Zeer tevreden.

Goede ervaring met de webshop, alles netjes geregeld.

De bestelling kwam netjes ingepakt binnen na een korte tijd. Met een wasvoorschrift erbij waaruit blijkt dat er aandacht aan besteed is.

Mooie website snelle levering

Retouren worden snel verwerkt.

Super snelle levering netjes ingepakt en verstuurd

Zoals het hoort

Goede kwaliteit, snelle lecering en goede service als iets misgaat met leveren/retourneren Goed bezig Annadiva

Prima verzorgd!

Mooi doosje, verpakt in mooi vloeipapier en geen plastic, top! En nog een lief kaartje ook. En dan die mooie Marie Jo-bh....

Echt een cadeautje zo'n pakketje van Annadiva!

Goede service: vlot en vriendelijk. Je krijgt waar voor je geld.

Super snel en betrouwbaar

Een prima Donna besteld die bij 3 pogingen bij andere bedrijven. Daar kon ik hem bestellen maar na 2 weken toch niet leverbaar en wel geld terug gekregen. Hier besteld en binnen 2 dagen binnen in leuk doosje met persoonlijk briefje Was voorschriften ect. Gewoon perfect

Nette service & adequaat contact

Het bestelproces is gemakkelijk te doorlopen. Duidelijkheid rondom levering is goed. Er is gemakkelijk contact te krijgen en houden via de mail, wanneer iets anders loopt dan verwacht (in mijn geval een retourzending die niet aangekomen is bij AnnaDiva). Communicatie verloopt helder en prettig, de producten zijn een cadeautje. Ik kan AnnaDiva aanraden en zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van deze dienst.

Klantenservice en producten zijn top!

Recent heb ik helaas ervaren dat mijn pakketje kwijt is geraakt tijdens de retour en annadiva heeft dit super goed opgepakt. Zo hebben ze mij tijdens het proces goed op de hoogte gehouden en mij nadat er geen uitkomst was een goede compromis geboden voor het bedrag van de kwijtgeraakte bh. Hierdoor heb ik gemakkelijk een nieuwe kunnen bestellen! Om het al de producten zijn van kwaliteit en zitten lekker en de klantenservice is top!

Kan niet beter!

Altijd goede raad! Bij vragen een duidelijk antwoord! Als jullie zo doorgaan dan blij ík kopen!

súper!!!

Grote keuze, goede service, makkelijk benaderbaar bij vragen èn....perfecte verpakking !!!!

Geweldige service

Mooi verpakt pakketje. Een cadeautje voor mezelf. Snelle levering.

Goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding!!!

Ik had mijn bestelling snel binnen. De kwaliteit van de bh en slip zijn uitstekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van je bestelling. Uitstekende service en super prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB