Filter

Prima, zelfs na vertraging

3 prima dona,s besteld.... Ze zouden binnen 5 dagen geleverd worden maar aangezien her een bijzondere maat was kon dat niet. Een mailtje gehad dat ze 3 weken later zouden komen met een datum... En idd op die datum waren ze binnen. Netjes verpakt en geregeld... Dank je wel.

Bestelling niet compleet en geen communicatie

Ik heb tegelijk twee bh’s besteld. Één is geleverd en de andere niet. Is ZONDER mededeling het bedrag van die ene bh teruggestort. Is dit een nieuwe werkwijze? Gewoon NIET communiceren? Super slecht!!

Mooie spullen, goede website, klantenservice

Mooi ondergoed, goede kwaliteit en klantenservice. Wat mij betreft met post nl gaan werken.

Netjes vlot zeer goed geholpen

Vlotte levering van mijn bestelling

Geweldig!

In een woord geweldig.. binnen 1 dag had ik mijn bestelling binnen. Ik weet nu waar ik voortaan terecht kan. Ik beveel Annadiva zeker aan.

2 weken wachten zonder bericht

Dit ben ik normaal niet gewend maar bij de bestelling van 3 BH’s bleek er een niet op voorraad. Dit hoorde ik pas toen ik zelf contact opnam. Ik ben voor duurzaamheid in transport maar in dit geval had ik wel graag de eerste 2 exemplaren gehad of tenminste een berichtje hoe lang het nog zou duren.

Mooie webshop, snelle levering een echt cadeautje om te krijgen

Annadiva is een heel mooie overzichtelijke webshop waar je goede kwaliteit producten krijgt. Ik bestelde twee leggings welke op deze shop in de aanbieding waren. De levering was snel en netjes ik kon makkelijk en snel betalen en het pakketje thuis krijgen was een echt feestje. Alles was netjes verpakt, een echt cadeautje om te krijgen!

Prachtige lingerie en badmode

Duidelijke website, ontzettend mooie spullen. Heb al bikini's en lingerie besteld. Levering is heel erg snel en je pakketje is prachtig verpakt in een mooi doosje. Deze website is 1 van mijn favorieten.

Ik wordt altijd goed geholpen.

Ik vind het fijn dat Anna diva altijd leuke lingerie setjes heeft in mijn maat. Een gangbare maat heb ik niet en mijn maat is niet overal te koop. Bij Ana diva toch altijd leuke setjes die niet saai zijn. De pakketjes worden ook altijd zorgvuldig ingepakt in leuke doosjes.

Goed online advies gekregen

Geweldige klanten service

Ging geheel volgens de gestelde verwachtingen.

Uiteindelijk zeer tevreden en blij met mijn 2 nieuwe bra,S

Ondanks dat de beloofde levertijd niet waar werd gemaakt, ben ik zeer tevreden over de geleverde producten. En de dame van het serviceteamwas uitermate vriendelijk, met de uitleg over de vertraging.

Uitstekend!

Snelle levering, netjes ingepakt. Het product past perfect

Prima, snel en netjes

Snelle levering, mooi verpakt ook.

Had sneller gekunt, maar was prima in orde

Het duurde enkele dagen voor mijn bestelling verzonden werd, maar het was keurig ingepakt en ik ben er zeer tevreden mee

Kadootje!

Prachtig ingepakt als een echt kadootje ! Super kwaliteit, heel blij mee!

Prima service!

Bij Annadiva heb ik onlangs een rosa faia bh gekocht. Zoals ik gewend ben bij dit merk van goede kwaliteit. Wat mij opviel was dat het pakje mooi verpakt was met een kaartje met de naam van degene die de bh voor mij ingepakt had. Dit gaf mij het idee dat het ondanks dat het een internetbestelling betrof er toch voor een persoonlijke benadering gekozen was en dat in het geval er problemen mochten zijn, Annadiva dan makkelijk te benaderen zou zijn. Maar ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop en de geleverde service!

Ik ben oprecht blij met de service van Annadiva over het mail- en telefonisch contact met een medewerkster

Mooie website

Bestelling gedaan en keurig verpakt thuis gekregen.

een Cadeau-ervaring

Buiten dat het mooie producten zijn die ze verkopen, verheug ik me altijd op de ontvangst van het pakketje; het is echte een cadeautje! Met zorg en liefde ingepakt. Enige nadeel is dat mijn dochters ruzie maken over wie deze keer het mooie doosje mag hebben;)

prima service!

prima service!

Super vriendelijke deskundige service

Omdat ik helaas niet in de buurt van de winkels woon, was het niet mogelijk om langs te rijden. Ik heb daarom telefonisch contact gehad. De vrouw kon mij goed helpen met het kiezen van het juiste model en de maatvoering. Ze was erg behulpzaam en luisterde goed naar alles wat ik aangaf. Uiteindelijk ook heel blij met mijn keuze! Maar toch ga ik liever langs in een fysieke winkel.

Hele fijne winkel.

Fijne winkel. Goed advies. Vriendelijk personeel. Denken mee en hebben mooi aanbod met kwaliteitsmerken.

Super fijne ervaring. Snelle levering. Werd goed met de mails op de hoogte gehouden. Erg fijn. Werd in een leuk doosje verpakt en zag erg fijn uit. Net alsof ik een cadeautje uitpakte.

Fijne snelle webshop

Voor de tweede keer een Prima Donna beha gekocht bij Annadiva. Deze webshop bevalt erg goed. Uitgebreid assortiment en snelle levering in een vrolijke verpakking; net een cadeautje! Die derde bestelling komt er ook wel :)

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB