Filter

Goede snelle service, mooi verpakt!

Mooie producten, netjes verpakt en snelle service.

Snelle en nette levering!

Fijne website, snelle levering en duidelijk.

Vlotte afhandeling

Helaas moest ik mn B&H terugsturen Jammer dat je dan de retourkosten zelf moet betalen Heb de gok genomen om een andere maat te bestellen Hoop dat deze goed past anders loopt t in de papieren Fijn merk en niet verkrijgbaar bij mij in de buurt

Mooie collectie, en vlotte service!

ANNA DIVA heeft een prachtige collectie, en een goede service! Van HARTE aanbevolen.

Goed en snel

Prima net als de vorige keer!

Correcte verzendingen en een bereikbaar voor de klant als er vragen zijn. Tot nu toe uitstekende ervaring opgedaan

First Night Plunge BH

Wederom weer super blij met mijn nieuw setje. De BH Past perfect, maat 75F past zoals het hoort. Het is leuk dat je de bandjes ook schuin kunt dragen. Het randje onder de bh rolt niet omhoog zoals bij de meeste bh's. Ik zal hem met plezier dragen.

Fijn!

Snelle levering, product netjes verpakt

Snelle goede levering

Hellemaal top in 1 woord levering netjes optijd mooie kwaliteit

Het setje wat ik graag wilde hebben was in de winkel niet meer beschikbaar, bij Annadiva gelukkig wel! Snel geleverd en mooi verpakt! Hier ga ik vaker bestellen!

Goede service en goed product!

Er is een hele ruime keuze aan producten, ook in grotere maten. Daarnaast is er keuze tussen veel verschillende merken en modellen. Mijn pakje werd snel en mooi ingepakt geleverd, een kadootje voor mezelf! Ik ben heel blij.

Prima.

ik wist mijn maat van dit model al. Anders ga ik liever naar de winkel voor de goede service. Het pakje zag er mooi uit. Net een presentje.

Retour slecht afgehandeld

Heb voor meer dan 200 euro aan bikinitops besteld. Hiervan 2 stuks retour gestuurd waarvan 1 het kaartje al los zat toen ik hem thuis gestuurd kreeg. Nu krijg ik mijn geld voor deze bikini niet retour omdat ze mij ervan beschuldigen dat ik hem al gedragen heb. Daarnaast ook nog moeten betalen voor het retourpakket. En nu willen ze hem wel weer opsturen maar dat moet ik dan wel ook weer betalen. Belachelijk! Ik zal hier nooit meer wat kopen.

Fantastisch aanbod en super service

Omdat ik een badpak in een andere fysieke winkel niet in mijn maat kon krijgen, kwam ik online terecht bij Annadiva. Wát een aanbod, geweldig. Niet alleen badpakken maar ook tankini's met beugelbh erin, waar ik al heel lang nara op zoek was. En dan ook nog eens heel veel keus in modellen en motiefjes. Omdat ik toch wat twijfelde over maten en modellen heb ik een hele serie laten aanrukken. En eigenlijk zat het, dankzij de goede maat-tips, allemaal wel prima. Toevallig moest ik in de buurt van een fysieke Annadiva winkel zijn dus daar kon ik mooi de retourzending gratis afgeven. En ondanks bericht op de site dat terugbetaling dan wat langer kon duren, had ik binnen 3 werkdagen het geld al retour. Ik ben fan!

Fijne service, met goede producten

Ik heb zelf een bestelling gedaan met een product waarmee ik al bekent was. Per ongeluk heb ik de verkeerde maat besteld, dit was een beetje verwarrend omdat de maten UK maten waren. Ik heb hiervoor gebeld en ben fijn geholpen en heb fijn advies gekregen. Het was meer als een simpel telefoontje over het product, er werd tijd voor me genomen en moeite voor me gedaan. Ook kreeg ik fijne vragen terug waardoor ik een volgende keer beter weet wat ik moet doen. Een volgende keer kom ik zeker terug bij Annadiva en let ik beter op de maten.

Snelle bezorging van een mooi product

Ik wilde dit setje heel graag en het was overal in Nederland uitverkocht in mijn maat. Na een speurtocht op GOOGLE kwam ik erachter dat Annadiva het nog wel had. En ik had het de dag erna al in huis. Heel blij mee.

keurige en vriendelijke service

Snelle service met een vriendelijk briefje erbij.

Vind het super , ruime keuze en altijd alle maten aanwezig!

Geweldige winkel, vele merken , vlot bezorgd en keurig verpakt en verstuurd! Heb het adres al aan vele doorgegeven !

Het product voldoet aan de verwachting. Vandaag besteld, morgen in huis. Goed verpakt, niets op aan te merken.

2x legging besteld, top kwaliteit en levering. Super

Super service en klantenservice!

Annadiva heeft een goede en gebruiksvriendelijke site. Bij mijn bestelling waren er toch artikelen die niet geleverd konden worden, hier hebben zij mij tijdig over geïnformeerd en bij geholpen.

Goede kwaliteit

Omdat t bikinitopje niet voorgevormd was, heb ik hem geretourneerd

Blij met de site, producten en levering

Eindelijk een site waar mijn maat bestaat! Makkelijk te bestellen, ook als je verschillende maten tegelijk besteld. Snelle levering en zonder problemen retourneren.

Snelle levering en goede producten.

Annadiva heeft een overzichtelijke website met een uitgebreid assortimenten.

Snel een mooi pakketje ontvangen. Retourafwikkeling minder

Ik heb een pakketje geretourneerd maar na ruim een week nog steeds niets gehoord. Kan natuurlijk aan pakketservice liggen maar ik hoop snel iets te horen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB