Filter

Aftersales ronduit slecht

ik ga de prijs voor de beoordeling echt niet winnen! EN DAT WIL IK OOK NIET. Wie om mijn mening vraagt zal ik netjes beantwoorden: BH gekocht, 1 uur aangehad maar het garen prikt onder mijn arm... nu na de klacht ( bh was 65,- euro!!!!) Al 14 dgn met klantenservice in de weer want ik moet een foto sturen vd klacht en dat lukt mij natuurlijk niet.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Fijne webshop met mooi ondergoed. Past perfect en snelle service. Aanrader!

Snelle levering, ruilen niet mogelijk, niet gratis retourneren

Jammer dat je een artikel niet kunt ruilen voor een andere maat, je moet dan opnieuw een bestelling plaatsen. Ook retourneren is niet gratis. Wel mooie collecties en alle maten beschikbaar!

Ruim assortiment, soepele, eerlijke afhandeling

Ruim assortiment hoge kwaliteits lingerie: online besteld, gauw geleverd, geruild, snel teruggestort en nwe bestelling heel snel geleverd. Geen vuiltje aan de lucht!

super snel en goed geholpen.

super snel en goed geholpen.

Aardig contact maar veel langer dan aangegeven moeten wachten op mijn pakketje.

Ik vind het een mooie site met mooie producten. Helaas stond er op de site dat ik 2-5 werkdagen moest wachten en dat is ongeveer 3 weken geworden. Dit vind ik wel jammer, ook omdat ik de producten toen haast niet meer echt nodig had en de retour ga sturen. Dan is t extra vervelend als retourneren niet gratis is.

Mooi assortiment en zorgvuldige levering

Het assortiment is ruim (naar mijn smaak) gezien de diverse merken. Pakketje is zorgvuldig en mooi verpakt. Helemaal tevreden.

Heerlijk

Goede collectie. Mooi verpakt en vlotte levering. Ook bij retour geen probleem. Minpuntje: levertijd kan niet vooraf geregeld worden.

Mooie spullen, mooi verpakt wel een iets langere levertijd

Levertijd is iets langer en je kan je pakketje ook niet volgen. Prachtige spullen , goede site,

Geen bijzonderheden.

Ruime keuze, goede kwaliteit

Er is altijd voldoende keuze, ook voor de grotere maten. Ik heb eindelijk de perfecte bh gevonden die gelukkig een beetje afgeprijsd was. De PrimaDonna Twist zit echt fantastisch en blijft ook de hele dag goed zitten.

Fijne service. Snelle levering

Artikel is goed en mooi ingepakt?Verrassend dat er een persoonlijk kaartje is bijgevoegd. Site is duidelijk, gemakkelijk bestellen.

geweldig snelle levering goede contacten.

Ben erg tevreden prima klantenservice , vriendelijk. Snelle levering en snelle terugbetaling bij retour. Kan mijn vriendinnen aanbevelen .

Naar wens geleverd

Prachtig setje gekocht dat mooi verpakt is bezorgd met persoonlijk kaartje. Top!

Verrassend

Een duidelijke website, makkelijke bestel procedure en super snelle levering. Toppie! Kunnen menig bedrijf wat van leren.

Fijn bedrijf

Komt alle afspraken na.

Snelle verzending. Bestelling binnen 1 dag binnen.

Snelle service, mooie verpakking

Geweldige service!

Prima hulp gehad bij mijn bestelling en afhandeling.

geweldig

Een snelle levering, goed verpakt. Ik heb tot nu toe 2x besteld. Mooi materiaal, en het past precies ( ondanks mijn moeilijke maatvoering).

Eindelijk geweldige keus in mijn maat

Een mooie winkel met enorm veel keuze in alle maten, en nog kundig advies. Heel blij met Annadiva.

Super tevreden

Zit goed. En voelt of ik niets draag

Perfect!

Mijn maat was overal uitverkocht was omdat het een gewilde item is. Na telefonisch contact bleek dus dat ze mijn maat echt op voorraad hadden, weliswaar nog maar 1, maar voorraad is voorraad!! Gelijk besteld volgende dag in huis!

Mooie webshop, goed assortiment!

Alles helemaal naar wens. De perfecte bh gevonden die ze niet in de lingerie winkel hadden. Verzending ging snel, product was met zorg en mooi verpakt.

Mooie, uitgebreide collectie en fijne service

In de winkel word ik altijd fantastisch geholpen, er wordt echt tijd genomen voor een goed advies. De collectie is mooi en zeer uitgebreid. Voorheen kocht ik altijd alles in de VS omdat ik in Nederland gewoon niet dat kon vonden wat ik zocht. Gelukkig kan ik nu gewoon in Nederland, bij Annadiva terecht. Enige kleine verbeterpunt: bij een online bestelling heb ik steeds pech dat het toch wat lang duurt voor ik mijn pakket ontvang (omdat ik net die dingen kies die niet direct leverbaar zijn). Maar uiteindelijk is het het wachten waard.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB