Filter

Mooie, uitgebreide collectie en fijne service

In de winkel word ik altijd fantastisch geholpen, er wordt echt tijd genomen voor een goed advies. De collectie is mooi en zeer uitgebreid. Voorheen kocht ik altijd alles in de VS omdat ik in Nederland gewoon niet dat kon vonden wat ik zocht. Gelukkig kan ik nu gewoon in Nederland, bij Annadiva terecht. Enige kleine verbeterpunt: bij een online bestelling heb ik steeds pech dat het toch wat lang duurt voor ik mijn pakket ontvang (omdat ik net die dingen kies die niet direct leverbaar zijn). Maar uiteindelijk is het het wachten waard.

Eenvoudig, snel, fijn

Vorige week heb ik voor het eerst lingerie besteld bij Annadiva. Het ging gewoon precies zoals het hoort te gaan: de webshop is gebruiksvriendelijk en eenvoudig om door te navigeren, ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestel status en verzending, en mijn bestelling heb ik snel ontvangen. Ik heb niets negatiefs op te merken! Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen, eindelijk een fijne webshop voor de wat lastiger te vinden lingeriematen!

Great service and fast delivery

The items were a little bit more pricey than what I am used to. But as these items are now only available in the US I was very happy that Anadiva sold them anyways.

duur

Op zich was de bestelling goed verzorgd en snel binnen. Maar het blijft raar dat zo´n klein beetje stof zoveel moet kosten!!! Alsof 80 euro voor een bh niet genoeg is betaal je ook nog boete voor een grotere maat, pff!

Super, snelle bezorging!

Pakket was super snel binnen en de kwaliteit is ook top.

Fantastisch product

Mooi, snel, goed verpakt

Precies op tijd, netjes veroakt, vriendelijke klantenservice

Prima, producten zijn mooi goed verzorgt,. Contact gehad ook heel vriendelijk en correct

Altijd een feestje!

Ik heb al vaker wat besteld bij Annadiva, maar het blijft echt een feestje om elke keer weer het pakketje te openen. De service is goed, verzending is super en het aanbod, wow!

Super website

Mij pakketje werd razend snel bezorgd, waarvoor mijn hartelijke dank. Ook de verpakking was geweldig, gewoon een "feestje" om uit te pakken. Ik blijf bij Annadiva regelmatig bestellen.

Snelle service, makkelijke site, behulpzaam en een breed aanbod. Bestel- en retourproces verloopt snel, adequaat en netjes.

Prachtige lingerie, goede service. Wel aan de prijs.

Veel keus in de webshop met goede afbeeldingen. Verzending laat soms op zich wachten, maar daar wordt je over geïnformeerd. Producten zijn over het algemeen in het duurdere segment, maar de kwaliteit is daar ook naar. Tevreden klant!

Uitstekende service en dito producten

Zeer tevreden met service, klantvriendelijkheid en producten

Super snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling

Het bestelde artikel overtrof mijn verwachting. Mooie kwaliteit en pasvorm. Bovendien een persoonlijk berichtje van degene die het verpakt had. Top

Goed!!!

De eerste keer dat ik kennis maakte met Anna Diva was in een fysieke winkel in 's-Hertogenbosch. De vrouw die mij hielp wist precies waar ze het over had. Een hele fijne vrouw waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ze heeft mij echt goed geholpen bij het vinden van de juiste BH voor mij. Hierdoor kon ik nu online de juiste BH bestellen. Ik heb deze aangetrokken en hij zat meteen goed. Echt heel fijn!!!

Goede communicatie, goed verzorgd product

Fijn dat elke stap van het bestellingsproces gecommuniceerd wordt en dat het geheel zo vlot verliep! Ben ook erg tevreden over de verzorging van het product, degelijk en gezellig verpakt!

Prima pasvorm. Snelle levering

Een cadeautje in de bus, met zorg ingepakt

Je kunt aan de verpakking zien dat er met zorg gewerkt wordt. Heel fijn

Zeer klantvriendelijk

Voor het eerst heb ik een bh besteld bij Annadiva. Gezien vertraging bij de leverancier moest mijn toekomstige bh opnieuw worden besteld bij de leverancier. Ik werd hiervan keurig via op de hoogte gesteld en ben uiteindelijk erg tevreden over mijn aankoop... toppie.

alles goed en snel

alles goed en snelle levering

Goed aanbod, snelle levering

Het aanbod is groot en divers, heel fijn! Goede aanbiedingen ook. Levering was keurig, ook netjes verpakt.

Top zeer snel!

Nette snelle levering, meestal een probleem bij grotere maten Bij annadiva goed geregeld en vriendelijk briefje bij zeer nette verpakking.

Prima winkel, werken snel, hebben zeer ruime keus, ook voor grotere maten.

Ik heb een grotere maat en kan moeilijk iets leuks vinden. Bij AnnaDiva is dit helemaal geen probleem. Zeer ruime keuze en prima kwaliteit. Levering is altijd perfect.

Goed geregeld

Fijne site, alles wat ik zocht was op voorraad. Snelle bezorging en alles netjes verpakt. Blij met mijn bestelling

Ruime sor****** van topmerken

K hoef alleen maar PRIMADONNA te zeggen. Altijd voorradig en prima lingerie voor de vrouw.

Snelle levering in een verrassend pakketje.

Mijn dochter is helemaal blij met de 2 sport bh's die kan er iig komend jaar tegen aan.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB