Filter

De b.h stond erg mooi. Pasvorm heel goed. Erg tevreden. Ook snel opgestuurd. Helemaal top

Pasvorm erg mooi. Zit heel goed. Heel tevreden. Snelle levering

Snelle levering en mooi product

Ik koop vaker bh’s van deze website. De bestelling is altijd snel binnen en de kwaliteit van de bh is erg mooi

Omdat ik weet welk model van Primadonna me past, kan ik het online bestellen.Steeds correcte emails en bezorging.

Snelle en correcte service

Snelle en goede levering

Ik heb mijn bestelling heel snel en leuk verpakt ontvangen, top!

Fijne prettige online shopervaring

Snelle levering Netjes en goed verpakt Ik had meerdere maten besteld, retourzending ging ook zonder problemen

Prima produkt

Produkt: bh van Prima Donna mooi, volgens verwachting. Levering aan de lange kant, dat kan echt beter.

Heel veel keus, niet alles is de beste kwaliteit

Ik ben al jaren klant van AnnaDiva, want online is het de ideale plek voor het binden van beha's in grote maten; zeker als de omvangmaat wel wat kleiner is en de cupmaat groot. Tijdens twee zwangerschappen ook weer veel kunnen vinden. De nadelen? Niet alles is de beste kwaliteit (dit ligt wel aan het merk en niet aan AnnaDiva), en het blijft moeilijk je bh-maat in te schatten. Dat is namelijk merk- en model afhankelijk. Ook minder leuk: de kosten voor het terugsturen. Al ben ik dan nog steeds tien keer goedkoper uit dan als ik naar de stad moet (parkeergeld of ov). Ik blijf dus klant. Nieuw (voor mij) merk dat aan te bevelen is: Elomi. :) Valt tegen: de alom bekende Freya die grote cupmaten mogelijk maakte voor zachte prijsjes. Het materiaal is helaas zo slecht dat het voor mij geen support biedt. :(

Ikben een tevreden klant!

Alles verliep vlot,duidelijkheid op de site en vooral binnen korte tijd mijn bestelling thuis afgeleverd. Als een keer iets me niet beviel,was het geld binnen enkele dagen weer terug op mijn rekening. Zo behoud je tevreden klanten.

Goed product

Werd snel geleverd voor goede prijs

Trage verzending

Op de site staat het al vermeld, levertijd tussen 2-5 werkdagen. Ik zou dus niet teleurgesteld moeten zijn dat ik inderdaad pas na 5 werkdagen een verzendbericht kreeg, maar dat was ik wel. Voor mij een reden om niet zo snel nog een keer te kiezen voor deze webshop. Retouren moeten via UPS en kost (een beetje) geld. UPS zit echter niet overal, dus ik vond het lastig dat ik naar een plaats 10 km verder op moest om een artikel terug te sturen.

Slechte communicatie

Mijn bestelling zou met 2-5 werkdagen geleverd worden. Nadat deze tijd was verlopen heb ik contact gezocht en bleek er iets mis te zijn met mijn order. Ze zouden er alles aan doen deze zo spoedig mogelijk te verzenden. 4 minuten voor 5 (sluitingstijd) ontving ik een mail dat ze de order niet konden verwerken en dat deze geannuleerd was. Ik heb uiteindelijk 8 dagen gewacht op een bestelling die nooit zou komen. De communicatie verliep slecht en er was geen oplossing. Mijn nieuw geplaatste order verliep snel en soepel maar 1 item was al niet meer op voorraad. De ontvangen bikini was uiteindelijk prachtig. Geen oplossing bedenken, de klant gewoon laten zitten met niks en antwoorden als 'ik zal het niet uitleggen want het is heel ingewikkeld' maken het niet beter.

Prima product

Snelle levering, prima ervaring.

De service is altijd en ook nu weer in 1 woord Top!

In de webshop verloopt de bestelling snel en makkelijk. De bestelling is er ook binnen de beloofde termijn. Ik vind de verpakking ook altijd verzorgd en mooi.

Altijd een feestje

ik voel me altijd zo verwend als ik het doorsje alleen al zie en dan nog het kaartje met de mooi ingepakte lingerie. Vrouwelijke verwennerij ten top! Ook positief verrast door de kwaliteit van de Fantasie, daar ik een prima donna fan ben.

Mooie goed zittende bh’s

Mijn vrouw kocht haar bh’s altijd bij een andere winkel. Hier was zijn altijd matig tevreden over. Via een kennis op Annadiva gewezen en 2 bh’s besteld. Mijn vrouw was erg sceptisch, maar toen ze met de post werden bezorgd en ze ze had gepast was ze helemaal om. Voortaan geen andere bh’s meer in haar lade dan van Annadiva.

Accuraat, persoonlijk door een leuk kaartje bij de bestelling.

Zie hierboven

de top van de lingerie en vlotte levering

Ik vond snel wat ik zocht op de website en 1,5 dag later lag de bestelling al in de brievenbus.

Tevreden

Duidelijke site, makkelijk bestellen, goed overzicht qua voortgang van de bestelling

Zeer goed!

Het enig wat ik zou willen opmerken dat ze van mij een grotere collectie van Primadonna mogen hebben.

Snelle levering. Het komt in een heel leuk doosje. Net een kadootje.

Uitgebreide collectie, snelle en mooie verzending.

Een goed zittende bikini met cup 80F is lastig te vinden. Niet bij Annadiva. Mooie collectie, ruime keuze, snelle verzending en een feest om in ontvangst te nemen.

Mooie lingerie, veel keus en snelle service!

Heel veel keus uit mooie lingerie. Levertijd die bij de artikelen staan kloppen. Retourzending werd heel snel verwerkt. Kortom, ik ben tevreden!

snel en medewerkers zijn goed te bereiken voor vragen.

goed, snel bezorgd en vriendelijk klantenservice

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB