Filter

prima shop met ruime keuze

Prima webshop met ruime keuze ook in grotere cupmaten. Dankzij Annadiva nieuw merk ontdekt en dankzij goed maatadvies op de website paste ook alles prima. Zeer tevreden.

Minder...

Ik had mijn bikini van beachlife besteld de leopard print en nog geen dag later is tie afgeprijsd. Had gelijk gebeld om te bellen of mijn bedrag nog aangepast kon worden heb nl achteraf betalen zeiden ze dat ik het retour moest sturen en dan weer opnieuw bestellen maargoed dat schiet niet op. Dus helaas een mindere ervaring. Mvg Bianca Spaans

Ik vind het een fijne webshop. Wat ik alleen wel jammer vind is dat er bij de bh maten niet staat vanaf welke cupmaat of omvang je een brede sluiting heb. Of dat je hiervoor kan kiezen. Snelle terug betaling van retour en snelle levering. Bh's die ik nu gekocht heb zitten goed

Geweldig!

Een snelle levering en prachtig materiaal. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Mooie collectie en goeie service

Mooie collectie en goeie service

Waar ik naar zocht, bij jullie gevonden!

Ik ben heel blij met mijn aankoop bij annadiva! Snel bezorgd! Prachtige kwaliteit slipje. Wel duur, maar de moeite waard.

10! Worthy service. Very much satisfied customer.

Mijn bestelling is op de volgende dag gearriveerd bij de aflevering adres. Netjes. Bedankt!

Super fijn bedrijf!

Ik heb gezocht, besteld en snel ontvangen!

Prima bestelling en als een cadeautje bezorgd.

gemakkelijk en goedkoper dan andere website

Ik zocht voor een mooie Prima Donna. Deze heb ik via Annadiva gevonden. De BH was ook nog goedkoper dan op andere websites. Gemakkelijk zoeken, bestellen en netjes in een goed verpakt doosje met een persoonlijke groet geleverd.

Een cadeautje thuisgestuurd!

Ik kreeg een cadeautje thuisgestuurd, zo mooi was mijn bestelling ingepakt. Echt speciaal. Het winkelen ging ook goed en makkelijk, mooie lingerie is er verkrijgbaar, voor alle maten. Bestelling werd binnen aangegeven levertijd geleverd!

Supervlotte levering en schitterende bh!! Keurig ingepakt met een leuk kaartje erbij ook nog!

Twee dezelfde bh’s besteld In verschillende cupmaten, maar wat een snelle levering en keurig ingepakt met een leuk kaartje er nog bij! Ook het retour zenden van één van de bh’s ging makkelijk en het geld werd ook van die bh gelijk terug gestort op de rekening!

Nette afhandeling, moest het terugsturen zelf betalen

Zie titel

zeer netjes uitgevoerd

uitstekend

Teleurstellende shopervaring van begin tot end

Een leuke cadeautje gekocht bij Annadiva. Helaas werd het cadeau pas na 9 dagen geleverd. Terwijl op de site de levertijd op 2-5 werkdagen stond. Zelf contact hierover opgezocht bij de klantenservice. Dit hadden zij pro-actief zelf moeten doen, dan had ik de bestelling kunnen annuleren. De klantenservice gaf ook geen reden voor de late verzending. Nu kwam het cadeau dus te laat. Bij ontvangst heb ik het pakket terug moeten sturen. Contact opgenomen met de klantenservice van Annadiva en bleek dat ik de retourkosten ook nog eens zelf moest betalen. Zeer klantonvriendelijke ervaring dus wat betreft de webshop.

Snelle levering en prima pasvorm!

Bg besteld, super kwaliteit en prima pasvorm!

Besteld via internet, snelle levering en ontzettend leuk verpakt!

Hele maal toppie

Hij was goed aan goed aan gekomen en hij zat super goed

Snel en super kwaliteit

Netjes verpakt en dag na bestellen al in huis

Vriendelijke service

De bh-maat niet goed geselecteerd. Vind ik een beetje uitzoeken op de site. De bijgeleverde info legde wel goed uit hoe ik de juiste maat moet kiezen. De bh was mooi verpakt: echt een feestje om te ontvangen. Hele goede retourservice! Toch ga ik vanwege het gedoe met de juiste maat toch liever naar een fysieke winkel. Als ik mijn ideale bh(-maat) gevonden heb, dan zou ik zo weer bij Annadiva bestellen en ik raad de webshop zeker aan bij vrienden.

Ruim assortiment, trage verzending

De keuze is reuze, bestellen online makkelijk. Levertijd van 2-5 dagen bleek niet haalbaar. Ik werd hier echter niet van op de hoogte gebracht. Na 7 dagen zelf gemaild en kreeg te horen dat het zojuist verstuurd ging worden. Het duurde toen nog 2 dagen... klant op de hoogte houden van verzending is klantvriendelijker. Geen mogelijkheid tot achteraf betalen. Wel mogelijkheid voor retourneren met UPS voor 2,95 euro, maar dit is geen gangbare verzend methode, zit lang niet overal in de buurt. Anders retourneren is een stuk duurder en voor eigen kosten.

Te lange levertijd

ondanks dat ik de levertijd redelijk lang vond, is mijn bestelling wel naar wens.

Snelle levering en goede kwaliteit

Helaas niet de juiste pasvormen voor mij.

Super!!

Prima maat. Super levering. Goed de leveringstijd aangegeven