Svar från företagets ägare
Beste Wilma, bedankt voor je review! Het is ontzettend jammer om te lezen dat de situatie niet zoals gewenst is verlopen. Allereerst onze welgemeende excuses voor de verkeerde/tegenstrijdige informatie die je van ons hebt mogen ontvangen. Je geeft aan dat je jouw spullen onverpakt toegestuurd hebt gekregen, dit zou absoluut niet de bedoeling mogen zijn. We werken met kostbare producten en de artikelen worden hierom in ons magazijn ook zorgvuldig ingepakt. Laat het hierom altijd direct aan onze klantenservice weten indien dit niet het geval is. Zoals mijn collega eerder had aangegeven is een ruiling wel mogelijk, echter duurt het iets langer voordat je de nieuwe artikelen dan in huis hebt. Een snellere manier is het plaatsen van een nieuwe bestelling, dit hebben we hierom ook geadviseerd. We hebben je in de tussentijd ook een mailtje gestuurd en willen je nogmaals onze welgemeende excuses aanbieden. Indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn dat vernemen we dat graag van je. Hopelijk is jouw bestelling verder naar wens! Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva