Filter

Snelle zending met kwalitatieve inhoud

Je wilt steeds weer iets bestellen.....

Anna Diva heeft een mooie website met ruime keuze, als een product op voorraad is heb je het de volgende dag in huis. Mooi verpakt en met een persoonlijk berichtje, kortom een cadeautje !

Online shoppen is altijd een momentje voor mij zelf

Veel keus ook in de grotere maten , mooie lingerie van top kwaliteit . Al meerdere malen wat besteld en altijd een tevreden klant!

Veel keus uit prachtige lingerie maakt dat ik alleen bij Annadiva nog wil kopen!

Er is enorm veel keus als het gaat om mijn favoriete merk Prima Donna. Alle mogelijke modellen zijn in alle maten te bestellen. De beste ervaring die ik tot nu toe heb als het gaat om een webshop voor lingerie. De webshop ziet er aantrekkelijk uit en het zoeken gaat gemakkelijk. Voor mij blijft dit de webshop! Ook het bestelproces, de betaling via AfterPay zijn prima. Het pakje wordt redelijk snel bezorgd in een prachtig doosje. Een totaal beleving van winkelen via internet. Zeer aan te bevelen.

Super fijne winkel.

In de winkel wordt ik super geholpen. Ook online gaan de bestellingen lekker vlot en als ik een retour heb dan wordt deze ook netjes en snel afgehandeld.

Prachtig product, goede website, maatlabel klopte exact, dat is erg prettig! En de mogelijkheid voor achteraf betalen.

Goede ervaring

snelle levering, netjes en mooi verpakt

overzichtelijke website, snelle levering, mooi en netjes verpakt.

Mooie bh pasvorm heel fijn, mooi verpakt! Erg blij ermee!

Snelle levering en mooie kwaliteit bikini

Te duur

Mooi, maar te duur. Het is het geld niet waard, de prijs is erg hoog.

Mooie producten. Stijlvol verpakt.

Snelle levering vriendelijke website

netjes verzorgd

goede ervaring , zal vaker hier gebruik van maken

Voel je als een Diva

Product is verstuurd in een Chique doos. Met zorg ingepakt en vol verwachting uitgepakt! Product van zeer hoge kwaliteit, je voelt je net een diva !

Eerste ervaring met Annediva; absoluut positief!

Mooie producten, mooie aanbiedingen. Snelle reactie en handelen op persoonlijk contact mail. Levering conform afspraak.

Mooie producten, goede service

Mijn product was nog niet bezorgd op de dag dat hij bezorgd zou moeten worden, voordat ik dit had aangegeven hadden ze al een mailtje naar mij gestuurd met een verklaring en wanneer het product zou aankomen.

Ik bestel vaak een aantal dingen. Er zit altijd wat bij dat past, soms is de maat net anders of ben ik dikker geworden. Haha. Goed verzorgd verzonden en makkelijk te retourneren.

Snelle levering en met zorg verpakt.

Snelle verzorgde levering

Mooie bh

Jammer dat de maat niet klopte. Bij retourzending lukte het niet om via Ups te sturen, de meerkosten kreeg ik retour Super snelle service

Snelle levering, keurig verpakt

Mooie set van Prima Donna twist besteld... Superblij mee.

Fijne webwinkel

Het was eenvoudig om via de website te bestellen. Ik had het pakketje iets eerder verwacht, maar na een snelle reactie op mijn mail, bleek dat het product bij de leverancier besteld moest worden. Daarna het pakketje snel ontvangen, mooi en verzorgd ingepakt.

heel goed

snelle levering. en ook het geld retour storten is heel snel gegaan. Top!

Super nette service!

Keurig verzorgde bestelling!

goede ervaring

ik had per ongeluk 4 behas van maat 75 c besteld een mail gestuurd dat ik maat 75 d wil en is aangepast naar 75 d

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB