Pluspunten
Prima service, en zeker kwaliteit producten. Retourneren gaat heel eenvoudig en snelle afhandeling. Een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenGeen, prima webshop, keurig geregeld allemaal
Pluspunten
Ik ben zeer positief over Annadiva. De keuze is heel ruim, in alle maten!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Mooie, duidelijke, snelle en gebruikersvriendelijke webshop. Het gevoel dat je een cadeautje krijgt als het bezorgd is, door de leuke verpakking.
Communicatie over levertijden. Niet alle producten zijn voorradig en komen soms 3 maanden te laat. Communicatie van de klantenservice: zeer onbeleefd tegen klanten
Beste Marlies, Hartelijk dank voor je review. Jouw bestelling was met één werkdag vertraagd en helaas hebben wij niet de gelegenheid gehad je hierover te informeren. Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer je jouw bestelling net voor je vakantie plaatst en vervolgens te horen krijgt dat één item vertraagd is door een nieuwe productie. In sommige gevallen zijn wij helaas afhankelijk van de leverancier en adviseer je voor in de toekomst ruim op tijd een bestelling te plaatsen om vervelende situaties te voorkomen. Groetjes Team Annadiva
Pluspunten
Keurig netjes verpakt, reageren redelijk snel op berichten en komen je vragen of suggesties tegemoet.
VerbeterpuntenEhhhm nee, dan moet ik wat gaan verzinnen..
Pluspunten
Blij met mijn 2 nieuwe bh's zitten perfect! Snelle goede levering! Kortom top!
Pluspunten
Snel, goed en deskundig advies
VerbeterpuntenMeer mail op klantniveau. Bv aanbiedingen of nieuwe collectie op maat.
Pluspunten
Heel positief, geweldige bikini....Super!!
Pluspunten
Jullie bedrijf ken ik niet goed genoeg maar de service die ik tot nu toe heb gehad was goed en snel. Het artikel wat ik besteld had was niet helemaal naar wens maar het geld was snel terug gestort. Gauw ga ik een ander artikel bestellen want jullie hebben hele mooie spullen.
VerbeterpuntenJammer dat jullie niet alles in de winkel hebben hangen. Laatst was ik helemaal van Vlissingen naar Den Bosch gereden maar helaas, wat ik wilde hadden jullie niet in de winkel. Nu bleek dat ik dit van te voren op de site had kunnen lezen, aldus de medewerker in de winkel. Maar toch!
ik had problemen met de website, na prettig telefonisch overleg bestelling geplaatst.
Pluspunten
Snelle service en goed
Pluspunten
Snelle levering en zorgvuldige verpakking
Pluspunten
Alles is heel soepel verlopen. En de producten waren super.
VerbeterpuntenGeen, naar mijn beleving
Pluspunten
Snelle levering en met aandacht ingepakt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
keurige afhandeling. houden wel artikel in backlog totdat tweede artikel uitgeleverd kan worden. Dit is lang wachten.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenNiet alle modellen zijn in mijn maat (meer) beschikbaar maar dat is wellicht debet aan de tijd van het seizoen.
Pluspunten
Goede merken
VerbeterpuntenDe dames van de klantenservice zijn aardig maar de eerste keer kreeg ik een verkeerd advies en de tweede keer werd mij beloofd dat ik iets zou horen maar dat is niet gebeurd
Beste, hartelijk dank voor je review! Als verbeterpunt geef je aan dat je in eerste instantie verkeerd advies had gekregen en vervolgens werd er beloofd dat je een teruggebeld zou worden echter is dat niet gebeurd. Je hebt inderdaad telefonisch contact gehad met onze klantenservice, waarna wij op een later moment weer contact met je zouden opnemen. Door een miscommunicatie is dit helaas niet gebeurd, nogmaals excuses hiervoor. Inmiddels hebben we hier contact over gehad via de mail. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Pluspunten
Alle grote maten ook op voorraad en behoorlijk wat keuze