Pluspunten
Goede en snell service
Pluspunten
VRIENDELIJKE BENADERING
Pluspunten
Netjes en snel antwoord
VerbeterpuntenRetouretiket apart aanvragen nieyt handig. Levering duurde lang twee maanden eerder dus alles al wel betaald
Pluspunten
Toegankelijk, betrouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer blij met mijn nieuwe badpak. Zit zeer comfortabel. Voor de vrouw met een grote cupmaat is het moeilijk om een goed passend badpak te vinden. Maar dit badpak zit prima en zit als een 2e huid.
Pluspunten
Pluspunten
Alles is in orde!
VerbeterpuntenDe laatste keer dat ik mijn pakketje thuis kreeg, was het berichtje erbij niet meer zo persoonlijk, de keer ervoor stond er nog bij: Beste Caroline. Dat is nog beter!
Pluspunten
enorme aanbod in vele maten Persoonlijke noot in communicatie
Pluspunten
Lekker eten, gezellige entourage
Pluspunten
Duidelijk, bikini werd compleet geleverd, een leuk briefje erbij voor een persoonlijke tintje....kortom goed gedaan
Pluspunten
Duidelijke en prettige communicatie
Pluspunten
Overzichtelijke website.
Pluspunten
Snelle levering! Vriendelijk aan de telefoon!
Pluspunten
Eg leuk om een persoonlijk berichtje te ontvangen bij de bestelling
Pluspunten
Heerlijk dat er in grote maten zoveel keus is, en dat bij een bikini boven en onderstuk apart gekozen kunnen worden.
VerbeterpuntenZou het niet weten; bestelling was precies wat ik hoopte, en het paste goed.
Pluspunten
Zeer snelle levering, persoonlijk kaartje bij de bestelling