Goede en snelle service en advies

Goed advies voor het schoonmaken van de tafel en banken met specifieke middelen en borstels.

Snel en goed

Uitstekende producten

Snel en goed geleverd.

Snel wat onderdelen besteld van oude teak stoel besteld. Deze waren op onduidelijke reden los geraakt en verdwenen. Verder waren ze nog goed en kunnen hopelijk weer een paar jaar mee.

Snelle levering en fijn dat er een bedrijf is dat gewoon losse onderdelen verkoopt

Livraison cher, mais rapide

Livraison cher, mais rapide, Ressemble effectivement à l'ancienne pièce cassée, mais plus légère. A voir dans le temps

Freundlich,schnell und kompetent

Nach Anfrage schnelle Rückmeldung mit konkreten Daten und zugesagte rasche Lieferung. Nur die Ware dürfte etwas preiswerter sein! Danke und weiter zu empfehlen!

Mooie spullen. Snelle levering.

Al ruim 20 jaar heb ik een tuinset van T&G. Nog steeds in prima staat. Fijn dat T&G nog steeds spullen levert voor deze mooie meubelen.

Alles verliep naar wens. We hadden een nieuw kussen nodig voor een bank uit 2002. Die gaat de erfenis in, zo solide.

Fast delivery !

High quality plus cleaner and sealer keep my furniture in perfect condition

Goede en eerlijke service.

Goede en eerlijke service.

Very satisfied!

I needed a replacement part after nearly 20 years of using (to my great satisfaction) an umbrella. Both ordering and delivery of the replacement part went perfectly.

perfecte service

Bedrijf heeft echt aandacht voor de client en denkt mee. Zij verlenen een uitstekende service waar mening een een voorbeeld aan kan nemen

Erg behulpzaam en to the point

Zie hierboven

Zeer vlotte levering

De producten die ik heb besteld zijn zeer vlot geleverd en volgens mijn verwachting.

Snel en zeer klantvriendelijk

Verzending prima verzorgd

Parfait!

Produit conforme à la commande.Colis soigné.Merci

Snelle levering van onderdelen per post.

Helemaal tevreden.

Snelle verzending van mijn bankkussens. Hele mooie kwaliteit, ik kan weer jaren vooruit

commande non recue

commande non recue

• Nous recommanderiez-vous? Non

de levering is niet compleet

Ik mis onderdelen

Mooi product.

Mooie bescherm hoes voor onze ronde teaktafel.

Een geweldig bedrijf!! Klantvriendelijk en kwalitatief hoogstaand!

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Vlugge service

snel geleverd, een aanrader!

snel en goed afgehandeld. Goed advies!

70 Kampweg

Doorn 3941 HK