Pluspunten
Ik kan Teak en Garden van harte aanbevelen. Ze verkopen mooie en kwalitatief goede meubelen. Onze tuinset van meer dan 10 jaar oud ziet er nog heel mooi uit. Nazorg en garantie is perfect. Vorig jaar een tuinbank gekocht waar ik na een jaar een punt van zorg had. De oplossing van T&G heeft alle zorg weggenomen. Fantastisch!!
Pluspunten
Goede, snelle en vriendelijke service. Toen twee teak-stoelen beschadigd bleken zijn deze snel vervangen door twee andere exemplaren
Pluspunten
precies het product dat ik zocht. Goede prijs, snel geleverd.
Pluspunten
schnelle Lieferung
Op de site weet je niet hoe de afhandeling zal gaan. Wanneer en hoe wordt er geleverd? Zelf contact opgenomen om duidelijkheid te krijgen.
Pluspunten
Een kleine bestelling, maar niet minder dienstverlening. Top!
Pluspunten
Mooie tuinmeubelen. Topkwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk en aangenaam informeel
Pluspunten
Goede kwaliteit producten; snelle levering;
VerbeterpuntenDienstverlening iets lager beoordeeld: Ik kan nergens een factuur vinden. Heeft u mij de factuur apart toegezonden?
Pluspunten
Denken met je mee, geven goed advies en leveren absoluut TOP kwaliteit. Ja en dan betaal je wat meer :-)