Pluspunten
Ik heb vanuit het buitenland besteld, alles prima verzorgd en bezorgd in Spanje ! Mooie kwaliteit !
Pluspunten
De informatieve medewerking en snelle levertijd zijn voor ons, als aannemer zijnde, belangrijke punten, waar "Teak & Garden" zeker in voldoet.
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden met de aflevering van onze nieuwe kussens in Frankrijk. Goed geregeld en perfect verpakt, Chapeau.
Pluspunten
Mooi materiaal
VerbeterpuntenTe kleine showroom in Driebergen. Meer kenbaarheid aan geven; ligt afgelegen.
Pluspunten
Leveren een mooi product
Pluspunten
Goed meegedacht en op tijd geleverd! Prettige en vriendelijke service. Verder goede kwaliteit van het bankje.
zeer correct nazorg afgewikkeld dus ..?
Pluspunten
Er werd mee gedacht en geadviseerd de afmeting van het bestelde onderdeel nogmaals op te nemen. Dit voorkwam problemen. Top!
Pluspunten
goede hulp ook vooraf
Pluspunten
Prettig, persoonlijk contact.
VerbeterpuntenWe hebben 2 deckchairs gekocht met bijbehorende kussens. De kussens zouden eind vorige week geleverd worden. Ze zijn er niet en ik heb er ook niks meer van gehoord. Alles is wel betaald.
Pluspunten
super snelle levering!
Pluspunten
100% tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, vriendelijk een behulpzaam.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer betrouwbare zaak en goed vlot behandeld
VerbeterpuntenGeen uiterste verbeteringen dan genoeg.