Laden reviews...
123 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben regelmäßig die schnelle Lieferung und das gute Preis-Leistungs-Verhältnis. Die Produktbeschreibungen sind eindeutig und der Bestellvorgang unkompliziert. Der Kundenservice reagiert zügig und die Lieferung erfolgt zuverlässig. Insgesamt ist das Einkaufserlebnis positiv.
Product voldoet en is volgens afspraak geleverd
20 March 2021
Ad
Hoogerheide
Bestelling snel in huis, echter de inhoud van 1 van de 2 verpakkingen ( koolstaafjes, was zo goed als onbruikbaar daar de inhoud gebroken was.
15 March 2021
Ron
Soest
Mijn bestelling gedaan, voor de max tijd voor levering volgende dag. Dit is nagekomen. Product zoals omschreven, kwalitatief boven mijn verwachtingen!
13 March 2021
Steffan
Nieuwe Pekela
Goede en snelle levering
12 March 2021
Hans
Schiedam
Ik heb laatst twee bomberjacks besteld. Mooie prijs en snelle levering! Ik ga hier vaker bestellen.
6 March 2021
Patrick
Julianadorp
Snelle en goede levering van prima produkt!
1 March 2021
Richard
Maastricht
Besteld en idd andere dag bezorgd. Ingepakt zodat evt. Schade onmogelijk Was! Keurig.
21 February 2021
w
Noordwijk
15 February 2021
Gerrit Bos
harskamp
supersnelle service, s'avonds besteld en morgen voor 12.00u al in huis. GOEDE EN SNELLE SERVICE.
precies zoals verwacht, fijn
26 January 2021
Eelko
voorburg
hetzelfde item zag ik elders 10 euro duurder..en daarbij was deze al de volgende dag bij mij thuis
25 January 2021
Albertje
Vlaardingen
Prima. Nette prijs en supersnel geleverd. Gewoon de volgende dag binnen. Dat is een stuk beter dan bij veel andere webwinkels nu tijdens de Coronacrisis
22 January 2021
R
Pijnacker
Had wat besteld en het werd snel bezorgd binnen 1 dag.En ben erg blij met wat ik had besteld. Tooopppp!!!
21 January 2021
gabriela
Nederland
Prima service, goed op de hoogte van het besteltraject. Mooi dienblad.
19 January 2021
Hester
Nijmegen
Wat ik besteld heb, snel geleverd
10 January 2021
Ronald
Emmen
Prima ervaring
10 January 2021
S.
Berkel
Prima product, voldoet aan alleverwachtingen.
8 January 2021
Peter
Wateringen
Gemakkelijk en correct
8 January 2021
Peter
Veldhoven
Debestelling was kapot een mail en de oplossing was er top
6 January 2021
5 January 2021
Robert Visser
IJhorst
Beste Robert,
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet binnen is.
Wij vinden het jammer dat u ons dit zo zwaar aanrekent. Wij hebben uw bestelling de zelfde dag dat u heeft besteld gelijk verzonden. Hiervan heeft u een bevestigingsmail en mail met Track&Trace gehad op het door u opgegeven mailadres. Helaas door de drukte bij PostNL heeft het pakket vertraging opgelopen. De mogelijkheid dat dit zou gebeuren hebben wij notabene voor gewaarschuwd op onze website. Ook heeft u geen contact met ons opgenomen om het probleem te bespreken.
Wij hopen dat uw bestelling z.s.m. alsnog door PostNL geleverd zal worden.
Groet,
OutdoorStunter.nl
Duidelijke en overzichtelijke site, snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering en zeker een betrouwbare winkel.
2 January 2021
Hans
Venlo
Goed geregeld
1 January 2021
M
Ederveen
Meteen mijn nieuwe pan gedoopt, super! Snelle levering, ook nu, en prima prijs! Blij mee!
31 December 2020
Geke
Leeuwarden
Vooral met deze lage temperaturen is deze handwarmer een uitkomst als ik ga fotograferen. Normaal zijn m'n handen zo koud geworden dat ik de camera amper kan bedienen en met deze handwarmer in de binnenzak kan ik regelmatig mijn handen weer opwarmen. Super!
30 December 2020
Kris
Alblasserdam
Maar de doos mag volgende keer wel een heel stuk kleiner zijn. Ik vind het niet gek dat de post het druk heeft met zo’n grote doos erom heen.
30 December 2020
Caroline