Pluspunten
Heldere bestelprocedure en stipte communicatie en levering.
VerbeterpuntenKwaliteit van de kampeerstoel valt tegen. Meer duidelijkheid over de kwaliteit geven en evt. een tweede iets duurdere keuze bieden.
Dank voor uw feedback! Wat jammer dat de kwaliteit van de stoel tegen valt. We hebben ook betere/duurdere modellen in ons assortiment, misschien wilt u even contact opnemen met onze klantenservice dan kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze. Indien een product niet aan de verwachtingen voldoet dan mag deze in ieder geval binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice [email protected] 0235736515 ma t/m zat 9:30-20:00
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie via e-mail
Pluspunten
Ik heb hier een backpack besteld en dit werd meteen de volgende dag bezorgd. Erg snel dus. Ik moet de bacpack zelf wel nog testen.
Pluspunten
Kwaliteit van het produkten en snelheid van leveren zoals verwacht, prima dus
Pluspunten
Precies volgens afspraak op de afgesproken tijd geleverd
Verbeterpuntengewoon zo door gaan lijkt mij
Pluspunten
Snelle en correcte afspraken over een product met een fabricagefout.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over de mogelijke levertijd.
Dank voor uw beoordeling! We zaten nog te wachten op een mail van u met foto's van de productiefout. Ik heb u inmiddels telefonisch gesproken en aan de hand daarvan het nieuwe scherm direct naar u opgestuurd. Ik hoop dat alles nu naar tevredenheid is opgelost! Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Betaling was makkelijk, bezorgen was de volgende dag.
VerbeterpuntenIk had een festival pakket besteld, maar de kwaliteit was echt verschrikkelijk slecht. De tent was 0% waterproof, we hebben niet eens veel regen gehad maar het ging dwars door de zijkanten heen. Het matje was van zulke slechte kwaliteit dat je kiezelstenen eronder voelde liggen, terwijl ik normaal gesproken niet snel klaag over dat soort dingen. En in de beschrijving van de slaapzak stond dat het je warm zou houden tussen de 8 en de 21 graden, maar bij 15 graden vroren we echt wel flink dood. Super slechte kwaliteit van het pakket dus.
Dank voor uw reactie! Wat vervelend dat het pakket zo slecht is bevallen! U heeft gekozen voor het budget pakket, deze wordt geleverd met een goedkoop festival tentje en een dunne budget slaapzak. Op een goede zomerdag prima producten, maar de afgelopen dagen was het koud en regende het van tijd tot tijd flink. De tent heeft wel een waterdichte coating, echter is maar 600PU, dat betekend dat met de regenbui die bij Pinkpop viel (zeker in combinatie met wind) de tent niet waterdicht is. Vanaf 3000PU is een tent pas 100% waterdicht. Het budget matje met 1cm foam kan je geen comfort van verwachten. We hebben naast dit budget segment betaalbare alternatieven! Mail/bel ons voor een passende oplossing/alternatief! Raymond [email protected]
Pluspunten
Zoals het product staat beschreven en ook de foto's zo is het product ook bezorgt. Prima Rugzak en betaalbare prijs!
Pluspunten
E ene dag besteld, de andere dag in huis. Prima!
Pluspunten
Zeer snelle levering ( de volgende dag)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik belde enkele uren nadat ik 1 thermoskan had besteld om nog een tweede aan mijn bestelling toe te voegen. Hoewel mijn bestelling al was ingepakt en in het systeem zat heeft uw medewerker de moeite gedaan om het te achterhalen en de extra thermoskan er bij te doen. Klasse !!
Pluspunten
Snelle bestelling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelheid,kwaliteit en prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Twee dagen na mijn bestelling moest ik het afleveradres wijzigen (ik had voor vertraagde levering gekozen). Dit was geen enkel probleem, telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en op de afgesproken dag en adres heb ik mijn pakket binnen gekregen.
Pluspunten
Supersnelle levering en zeer klantvriendelijk
Pluspunten
snelle levering,zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. mooie website.
Verbeterpuntenop het afgesproken afleverpunt bezorgen.
Pluspunten
U bent makkelijk te vinden en ik heb nu vijf setjes asfalt pads voor de prijs van een (in de sportzaak).
VerbeterpuntenIk denk dat het verstandig is om de envelop de volgende keer beter in te tapen of een bubbeltjes envelop te gebruiken. Toen ik hem uit de brievenbus viste zat er een flinke scheur in en de inhoud had heel makkelijk verloren kunnen gaan.
Dank voor uw feedback! Dit is inderdaad niet zoals het hoort, ik heb het inmiddels opgepakt met onze verpak en verzendafdeling! Sorry voor het ongemak! Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
zoals gezegd snelle levertijd.
Pluspunten
Snelle reactie op berichten
VerbeterpuntenMisschien een tip vermeld apart nog eens dat het naar belgie 1 - 3 dagen duurt met verzenden.
Dank voor uw feedback!
46 Vuurdoornstraat
Opheusden 4043 NS
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.