Goed tot Uitstekend

De tuinbank werd bijzonder snel geleverd en voldoet volledig aan mijn de eisen die ik eraan stel. Ik ben e4r bijzonder gelukkig mee

Snel verzonden

Na bestelling snel verzonden, goed verpakt. Top

Goede prijs, snel geleverd en fijne site

Goede prijs, snel geleverd en fijne site. Zoekfunctie werkt prima, fijn alles per categorie en voor elke portemonnee is er wel iets.

Snelle en duidele

Snelle levering, product zoals beschreven, prima site

SNELLE LEVERING GOED PRODUCT

ALLES IS PERFECT GEGAAN

Snelle levering prima verpakt

Snelle levering en prima verpakt

Snelle levering, prima prijs

Snel geleverd. Inclusief een onderdeel dat moeilijk verkrijgbaar is. Bovendien concurrerend geprijsd. Zeer tevreden klant.

De website geeft veel informatie over de producten. De bestelde slaapzak had ik supersnel in huis.

Mooi handzaam mes

Een mooi handzaam mes voor een aantrekkelijke prijs en ook nog op tijd geleverd. Ik ben er zeer tevreden mee.

Maken toezegging waar: voor 14u besteld , volgende dag in huis.

Slecht!

Na 3 weken nog steeds geen update ivm mijn bestelling en nog steeds geen pakje. Na verschillende mails te hebben gestuurd krijg ik steeds hetzelfde antwoord: we zullen het nakijken.

Goed en snel

goed product en lekker snel geleverd.

Betrouwbaar

Ik had een vraag en ben via whatsapp de vraag gesteld daar kwam heel snel duidelijk antwoord naar voren, en idd snelle levering, volgende dag was het binnen

Excelllent

Mooie production en zeer snel verstuurd ,en ontvangen. Erg bij mee!

Product goed verpakt en snel ontvangen.

perfect

Product ziet er goed en degelijk uit.

Besteld en volgende dag geleverd

Maandag besteld en dinsdagmiddag geleverd

Met in Opinelleke

Altijd al willen hebben en nu zomaar besteld: nr 5, precies handig voor mijn appeltjes voor de dorst voor onderweg

Uitstekende en snelle levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt en producten geleverd zoals besteld. Aanrader

Gewoon tevreden,

Alles naar wens.

Komt zijn afspraken na

Goede communicatie

Uitstekend, volgende dag in huis!

Uitstekend, volgende dag in huis!

Alles was naar zo ik het verhoopt had, volledig naar wens fijn afgewerkt, mooi. En snel en verzorgd afgeleverd.

46 Vuurdoornstraat

Opheusden 4043 NS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire