Laden reviews...
124 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat leveringen snel verlopen en de prijzen scherp zijn. Het assortiment wordt duidelijk beschreven en het winkelen verloopt vlot. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De combinatie van snelle levering en goede kwaliteit maakt de winkelervaring positief.
Zeer tevreden , snel,avonds besteld volgende dag al in huis. Top
26 June 2026
Feike
Harkema
Product goede prijs/kwaliteit en supersnel geleverd. Prettig winkelen op deze manier.
26 June 2026
René
Almere
Op zoek naar een zwemvest voor mijn kleinzoon van 2 jaar, kwam ik jullie site tegen en het sprak me enorm aan, dus het zwemvest besteld! Snelle levering, een geweldige pasvorm, en kwaliteit, jullie doen wat er is beloofd! Complimenten, oma is helemaal tevreden! Groetjes, Matsie
23 June 2026
Matsie
Roosendaal
Beste, bij één van de 4 sets van 3 ballen is er 1 bal (bal met 2 lijnen dicht bij mekaar) die op 4 plaatsen afschilfert. Is het mogelijk zo een nieuwe ongeschonden bal naar ons toe te sturen? Indien nog vragen wil ons contacteren via het gekende e-mailadres. Met dank! Vriendelijke groeten, Firmin Sucaet
19 June 2026
Firmin
Deinze, België
een Buck 112 Slim Select besteld omdat die nergens anders voor een redelijk prijs in oranje te krijgen was. Geen spijt van deze aankoop. Het mes was op tijd en volgens verwachting geleverd.
16 June 2026
Jeroen
Apeldoorn
Levering voor de rest oké Aanbevelen ja of nee is eigenlijk neutraal.
14 June 2026
Gerbrn
Deventer
Goede winkelervaring, uitstekend verpakt en goed geleverd door PostNL. Ruim assortiment en vriendelijke communicatie. Bedankt!
13 June 2026
S.
Den Haag
na mijn bestelling hoorde ik meer dan een week niets, stuurde een bericht via whatsapp en men zei toen dat het product dat ik had besteld, blijkbaar niet voorradig was. de dag erna was het er blijkbaar wel en werd mijn bestelling verstuurd. het heeft wat langer geduurd dan op de website vermeld stond, maar producten zijn goed aangekomen, en aan n relatief goede prijs kunnen kopen
12 June 2026
H
genk
11 June 2026
Theo
Made
Ich schreibe seit 3 Tagen auf eine Rückmeldung seitens des Shops. Da ich einen falschen Artikel im warenkorb hatte bei der Bestellung. Ich fragte ob sie das noch stornieren könnten Da kam gar nicht und jetzt schicken sie auch noch den Artikel los ohne irgendeine Antwort
Beveelt niet aan
Snel en gratis geleverd
7 June 2026
Sly
MIDDELBURG
De site gevonden door te zoeken op google naar een bepaalde voetbal en zo veel meer gevonden. Voor de komende zomer (kamperen) had ik nog wat spulletjes nodig en heb die direct meebesteld. Fijne site, overzichtelijk. De bestelling plaatsen verliep soepel en heb de bestelling snel ontvangen en was tiptop in orde!
9 May 2026
Manon
Voerendaal, Limburg
Bestelling was erg snel geleverd (dag na dat ik het besteld had) Goede kwaliteit product.
8 May 2026
Tara
Alphen aan den Rijn
Overzichtelijke site, snel antwoord op gestelde vragen. Vlotte levering en tevreden over de producten
8 May 2026
kim
Buggenhout
Vlotte levering. Zal hier zeker nog bestellen. Een aanrader.
6 May 2026
Luc
Varsenare
Meerdere Irene besteld. De info over de producten is uitgebreid en de kwaliteit blijkt ook uitstekend. Het vinden van de producten op de site ging rap en het bestelproces is intuitief. Levering keurig geregeld door DHL (wat een wonder mag heten want die zijn meestal niet zo accuraat. Jullie hebben dat mooi geregeld)
2 May 2026
Daan
Dordrecht
Bedankt!
1 May 2026
Olaf
Medemblik
Snelle levering en netjes verpakt, zal hier weer bestellen.
16 April 2026
J
Monnickendam
In alle opzichten tevreden
16 April 2026
H.
STIENS
Ik heb me bestelling nog steeds niet ontvangen
Beveelt niet aan
12 April 2026
Steven
Vlaardingen
Vrijdag laat in de middag besteld maar pas op woensdag binnen gekregen. Dat zou sneller moeten kunnen, maar het kan zijn dat dat aan PostNL heeft gelegen en niet aan Gearwulf. Het geleverde product voldeed wel volledig aan de verwachting. Deze Coghlans matchsafe is een perfecte kopie van de matchsafes zoals die rond 1900 door Marbles werd geleverd (op het "China" stempeltje op de bodem na).
6 April 2026
Jan
's-Hertogenbosch
Zeer snelle en goed verpakte levering. De product beschrijving kwam 100% overeen met de geleverde goederen. Zeer goede Prijs/Kwaliteitsverhouding van de producten.
3 April 2026
Eric
Lier
Zeer goed materiaal , maar helaas zijn ze niet meer verkrijgbaar of uitverkocht
2 April 2026
Martin Sebastian
Rotterdam
De site werkt goed en de bestelling verliep helemaal zonder problemen. Ik heb dus niets te klagen.
30 March 2026
Bart