Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel mooi boeket laten bezorgen en daar bijna 2 weken plezier van gehad. Super boeket met hele verse bloemen
2 May 2023
Peter
Terheijden
Alles was perfect geregeld, mooie verse bloemen.
9 February 2023
Mevr. Anja
Rotterdam
Denken mee en altijd mooie verse boeketten. Ik bestel nergens anders meer!
9 February 2023
Claudette
breda
Alles was top
8 February 2023
Elly
Valkenswaard
Hele mooi bos bloemen. Die heel lang mooi zijn gebleven. Bestelling gewoon zoals het hoort, op tijd! En ook aardig aan de deur. Niks te klagen. Geweldig!
8 February 2023
Mevr. Shasmira
Breda
Mooi op tijd bezorgd geheel volgens afspraak, prachtig veldboeket waar de ontvanger heel erg blij mee was.
23 January 2023
Jeroen
Tilburg
S’morgens nog besteld voor dezelfde dag, keurig op tijd afgeleverd en hele mooie bloemen. Dank voor de service!
19 January 2023
Floris
Amsterdam
Mooie bos geleverd op de zelfde dag!
17 January 2023
Brigitte
Nieuwegein
Bij de bestelling zijn vragen vlot beantwoord, het bloemstuk was precies zoals op de website afgebeeld stond. Prima service, vriendelijk en correct te woord gestaan.
17 January 2023
Jan
Geertruidenberg
Prachtige Rouwboeket!
5 August 2022
SM
Den Haag
In de ochtend had ik de bloemen besteld en ik de middag werden ze bezorgd. Wat een service!!
6 July 2022
Mevr. Verbeek
Den Haag
Ze hebben een mooi rouwstuk gemaakt en op tijd afgeleverd in het uitvaartcentrum!
6 July 2022
Charlotte
Breda
het is fijn binnenkomen in een winkel met heerlijk ruikende en een mooi assortiment van verse bloemen. een goed advies en een schappelijke prijs maken een bezoek zo tot een feestje.
22 April 2022
Marij
breda
Digitaal besteld en een net boeket afgeleverd
20 April 2022
Monique
Zeist
Het bloemstuk was erg mooi. Ik heb alleen geen mail ontvangen dat het bezorgd was. Daarom was ik genoodzaakt om hiervoor te bellen naar de winkel. Omdat het een rouwboeket was, was het voor mij toch wel erg van belang om hier een bevestiging van te krijgen.
20 April 2022
Francy
Breda
Uitstekend! Hartelijke groet Iris.
12 April 2022
Iris
Breda
Snelle levering, zeer vriendelijke en snelle service, top!
2 April 2022
Frans
Amsterdam
makkelijk te gebruiken website boeket bezorgd de dag na bestelling de ontvanger van boeket zeer tevreden
Irma
Surbiton UK
Website duidelijk en goed mailcontact
Wilhelmina
Tilburg
Online bloemen besteld en laten bezorgen. Op het moment van bezorgen deed er niemand open en werd ik gebeld met de vraag wat te doen. In overleg gekozen om de bloemen daar in een emmer achter te laten. Keurig te woord gestaan en goed meegedacht!
Olaf
Breda
Fijne dienstverlening, prachtig boeket.
Soraya
Breda
Het zou wel aardig zijn om een foto van het bestelde te sturen. Je bestelt tenslotte iets, maar ziet het resultaat (meestal) niet.
10 June 2021
Ernestine
Delft
Goed op tijd bezorgd
10 June 2021
merel piets
BILTHOVEN
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, veel keus, snelle levering...en een super mooi boeket. Heel tevreden
5 June 2021
Toine
Breda
Mooie bos bloemen voor niet al te veel geld. Kost minder dan de grote thuisbezorgorganisaties voor bloemen. Op tijd bezorgd. Lekker lokaal.
3 June 2021
Nicole