Laden reviews...
82 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen duidelijke uitleg, realistische oefenvragen en een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site. Er is veel oefenmateriaal met nuttige feedback. Gebruikers voelen zich goed voorbereid en waarderen de flexibiliteit van online leren. De ervaring wordt over het algemeen als positief beoordeeld.
dit progamma is top het leert fijn
22 June 2026
Stijn
ENS
Ik heb genog ervaring.
9 June 2026
Abrehaley
Den bosh
Prima ervaring tot nu toe in voorbereiding tot het examen C1. Hopelijk slaag ik :-)
4 June 2026
Niels
Noordwijk
Had 10 examens gekocht en daar had ik een goede voorbereiding mee!
29 May 2026
Yente
Veghel
Ja, het is erg belangrijk om dit voor het examen nog even door te nemen. Ik heb wel een opmerking: soms is het verhaal onnodig lang.
26 May 2026
Jaafar
Krimpen a/d ijssel
Ogólnie aplikacja jest dość dobra, lecz ma swoje problemy z wyrzucaniem ze strony,dość często też się zawiesza. Minusem jest to ,że dostępne są tylko 25 zestawów pytań, które się nie zmieniają. Całokształt oceniam na 4 w skali do 6
20 May 2026
Jerry
Vinkeveen
Best theory online packet iam so satisfied I got lots of knowledge every body must be try
10 May 2026
Ashfaq
Zwanenburg
heeft me zeker geholpen met mn theorie
10 May 2026
Mohammed
den bosch
Ik heb online een pakket gekocht bij deze rijschool en ik heb er enorm veel aan gehad. Alles was duidelijk, handig en goed opgebouwd. Ik heb veel geleerd en het heeft me echt geholpen om beter voorbereid de weg op te gaan. Zeker de moeite waard en absoluut een aanrader!
3 May 2026
Soud Taher
Etten-Leur
2 May 2026
Guijt
Wijhe
De vragen zijn pittig en je moet vaak 2 of 3 antwoorden per vraag goed hebben, om een vraag volledig goed te hebben. Dat maakt het moeilijk maar je leert er op die manier wel erg veel van!
2 May 2026
Renee
Rosmalen
Ik heb moeite met lezen en daardoor gaat het online leren makkelijker
30 April 2026
Jesse
Oude Pekela
Voor een schappelijke prijs je theorie examen oefenen , de investering meer dan waard.
24 April 2026
Rob
Naarden
Het materiaal dat ik bij jullie heb gekocht, sluit niet aan bij het CBR taxi-examen. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik voor niets heb betaald.”
Beveelt niet aan
6 April 2026
Zulfikar
ROTTERDAM
Hoi Zulfikar,
Wat vervelend om te horen dat het materiaal dat je bij ons hebt gekocht niet aansluit bij het CBR taxi-examen en dat je daardoor het gevoel hebt dat je voor niets hebt betaald. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven.
Wil je contact opnemen met onze klantenservice via https://www.wegrijden.nl/over-ons/contact/? Dan kijken we zo snel mogelijk met je mee, nemen we je klacht direct in behandeling en reageren we zo spoedig mogelijk met een passende oplossing.
We vinden het heel belangrijk dat klachten echt gehoord worden en dat iedereen op een fijne en vlotte manier kan oefenen voor het examen.
deze vragen zijn veel moeilijker dan de vragen bij CBR! maar om voor te bereiden is het ideaal
4 April 2026
Joey
tilburg
Bedankt voor je review Joey! Fijn om te horen dat je de vragen pittig vindt, juist dat helpt vaak om extra goed voorbereid het CBR-examen in te gaan. Veel succes met het verder oefenen en straks met je theorie-examen!
Jest bardzo pomocne.!!!!
20 March 2026
Robert
Sint Anthonis.
Dziękujemy, Robert, za super opinię. Cieszymy się, że Wegrijden.nl jest dla Ciebie bardzo pomocne. Powodzenia w dalszych ćwiczeniach do egzaminu teoretycznego i daj znać, gdy zdasz.
Nederlandse vertaling:
Bedankt, Robert, voor je geweldige review. Fijn om te horen dat Wegrijden.nl je zo goed helpt. Veel succes met het verder oefenen voor je theorie-examen en laat het ons weten als je geslaagd bent.
Niet hemelaal het passende pakket gekozen. Dezelfde dag gemaild, én tweemaal het contact formulier. Geen reactie. De belofte 'niet goed= geld terug' is onwaar.
20 March 2026
Anneleen
Norg
Hoi Anneleen,
Wat vervelend dat je geen reactie hebt gekregen terwijl je dezelfde dag al mailde en het contactformulier gebruikte. Dat is niet hoe we het bedoeld hebben, en ik snap heel goed dat je dan het gevoel krijgt dat de belofte niet klopt.
We willen dit graag meteen rechtzetten. Wil je via onze klantenservicepagina nog één keer contact opnemen, met het e-mailadres waarmee je besteld hebt en eventueel je bestelgegevens? https://www.wegrijden.nl/over-ons/contact/
We nemen je klacht dan zo spoedig mogelijk in behandeling en reageren zo snel mogelijk met een passende oplossing.
We vinden het heel belangrijk dat klachten gehoord worden en dat iedereen op een vlotte en fijne manier kan oefenen voor het theorie-examen.
Je kunt goed oefenen met examens. Er staat duidelijk bij of je het hebt gehaald of niet. Ook staat er bij foute antwoorden een duidelijke uitleg.
19 March 2026
H.
Wkp
Bedankt voor je mooie review H.! Fijn om te horen dat je de uitleg duidelijk vindt en dat je zo goed kunt oefenen met de examens. Veel succes met het verder oefenen voor je theorie-examen, je bent goed bezig!
Ik heb 3keer examen,voor praktijk gehad maar nook niet healaagt ik graag nook,beter leeren
15 March 2026
T
Didam
Bedankt voor je review! Wat goed dat je al veel hebt geoefend, ook al is het nog niet gelukt. Blijf vooral volhouden, je bent al een heel eind op weg.
We wensen je veel succes met het verder oefenen, zodat je straks wél in één keer kunt slagen. Als je ergens tegenaan loopt of tips wilt over hoe je het beste kunt leren, laat het gerust weten via onze klantenservice: https://www.wegrijden.nl/over-ons/contact/
Nog steeds druk aan het leren met vertrouwen
13 March 2026
Jorden
Almere
Bedankt voor je mooie review, Jorden. Fijn om te horen dat je de oefenexamens duidelijk vindt en dat je met vertrouwen aan het leren bent. Succes met het oefenen en alvast veel succes bij je theorie-examen.
Een zeer goede website om theorie te leren. De vragen lijken echt op die van het examen. Zeker aan te raden!
11 March 2026
Vlada
Hengelo
Bedankt voor je mooie review, Vlada! Fijn om te horen dat Wegrijden.nl je zo goed helpt en dat de vragen echt lijken op die van het examen. Veel succes met het verder oefenen en alvast veel succes met je theorie-examen!
Jaa paar kriktie punten ik heb 5exame oefen gedaam en gekocht maar waarom zijn het allemaal zelfde als 2 zou zijn snap ik maar waarom al 5
6 March 2026
Gabor
heerhugowaaard
Hoi Gabor, bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft. Ik snap heel goed dat het frustrerend is als je 5 oefenexamens koopt en je het gevoel hebt dat je steeds dezelfde vragen krijgt.
We willen juist dat je prettig en vlot kunt oefenen richting je theorie-examen. Als je via onze klantenservice even contact opneemt en vermeldt welke oefenexamens je hebt gedaan, dan kijken we direct met je mee wat er gebeurt en hoe we dit kunnen oplossen: https://www.wegrijden.nl/over-ons/contact/
We nemen je melding zo spoedig mogelijk in behandeling en reageren zo snel mogelijk terug.
Veel te moeilijke vragen die vaak niet overeenkomen met het ANWB lesboek
Beveelt niet aan
3 March 2026
Rob
Schoute
Hoi Rob,
Jammer om te horen dat de vragen voor jou te moeilijk waren en dat ze niet goed aansluiten op het ANWB lesboek. Dat is natuurlijk niet de bedoeling als je prettig en vlot wilt kunnen oefenen.
Wil je dit alsjeblieft bij onze klantenservice neerleggen via https://www.wegrijden.nl/over-ons/contact/? Als je erbij zet welke vragen of onderwerpen het vooral waren, kunnen we het snel uitzoeken. We nemen je melding zo spoedig mogelijk in behandeling en reageren zo snel mogelijk.
We vinden het heel belangrijk dat klachten echt gehoord worden en helpen je graag verder.
Jaaa goed
26 February 2026
Sara
Amsterdam
Dankjewel Sara! Fijn om te horen dat Wegrijden.nl je zo goed helpt, juist als je weinig tijd hebt om te leren. Succes met het oefenen voor je theorie-examen, je bent goed bezig!
Ik ben onlangs in één keer geslaagd voor mijn CBR theorie-examen en dat heb ik echt te danken aan wegrijden.nl. Wat deze website zo goed maakt, is dat de oefenvragen ontzettend dicht bij de realiteit van het echte examen liggen. De vraagstelling, de situaties en de afbeeldingen waren zo herkenbaar dat ik tijdens het echte examen geen enkele verrassing tegenkwam. Het voelde bijna als een herhaling van wat ik thuis al had geoefend. Als je op zoek bent naar een manier om je optimaal voor te bereiden en je zelfvertrouwen een boost te geven, dan is dit absoluut de beste keuze. Een aanrader voor iedereen die niet van verrassingen houdt bij het CBR
26 February 2026
George