Laden reviews...
84 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen duidelijke uitleg, realistische oefenvragen en een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site. Er is veel oefenmateriaal met nuttige feedback. Gebruikers voelen zich goed voorbereid en waarderen de flexibiliteit van online leren. De ervaring wordt over het algemeen als positief beoordeeld.
Duidelijke uitleg bij de vragen waar je wat mee kunt.
14 January 2026
Robert
Rijssen
Fijne site om te leren en een goedkope optie zeker aanrader
13 January 2026
Luca
Dinxperlo
goed om snel de theorie te leren en gelijk daarmee te oefenen.
27 December 2025
Lize
Utrecht
Kitapçık gayet açıklayıcı ama denemelerin olmaması çok üzücü maalesef . Ve bu teori için yeterli değil
Beveelt niet aan
19 December 2025
Güneş
Helmond
Ideaal om de stof te leren
15 December 2025
Carlo
Eindhoven
Ik heb het pakket gekocht, maar ik kan niet inloggen. Er blijft een melding verschijnen dat er iets ontbreekt. Kunt u mij helpen?
4 December 2025
Habib
Almere
Prima voorbereiding op theorie-examen A rijbewijs bij CBR
3 December 2025
Jos
Capelle
Gemakkelijk en duidelijk site..Dat je op deze manier je al kunt voor bereiden . Het is fijn en toppie dat je via deze site kunt voorbereiden
2 December 2025
Carola
Brunssum
De vragen zijn complex genoeg, ik vond het nuttig
17 November 2025
Andrey
Den Haag
Ideal hulpmiddel om theorie snel te begrijpen, ook omdat er direct uitleg bij wordt gegeven. Dit leert zoveel makkelijker!
12 November 2025
Michiel
Den Bosch
Moest eerst even kijken hoe en wat. Maar het gaat nu geweldig goed
1 November 2025
Uilke
Heerenveen
De oefenexamens zien er goed uit, prettig en duidelijk. Het laat mij goed oefenen met de stof. Ook de uitleg bij elke foute vraag is fijn
30 October 2025
Maarten
Rott
Het is een erg realistische theorie voor het scooterexamen. De vragen en situaties lijken sterk op wat je in het echte examen kunt verwachten. Hierdoor kun je goed oefenen en weet je precies wat je te wachten staat. Zeker een aanrader voor iedereen die zich goed wil voorbereiden!
29 October 2025
Xem
Hoevelaken
Super makkelijk aan te vragen en te registreren. Duidelijke uitleg. Prima concept om je op deze manier goed voor te bereiden op het examen.
26 October 2025
Manuel
Soest
Het was goed geregeld
23 October 2025
Luuk
Nuland
Ik heb het basis pakket van wegrijden gekocht. Alles wat wordt verteld bij aankoop wordt ook echt gegeven en de informatie is perfect. Ik heb in 1 week alles kunnen leren wat ik nodig heb voor mijn theorie. Echt perfect!
20 October 2025
Matthias
Den Haag
Het boek is goed leesbaar en met illustraties en filmpjes. Hierdoor lees je er gemakkelijk doorheen. Het systeem om proefexamens te maken werkt goed. Nu volop er mee aan de slag om m’n theorie te halen!
13 October 2025
Peter
Noordwijk Aan Zee
De beperking van de app tot 5 of 7 uur is erg slecht. Vooral voor mensen met een migratieachtergrond zoals ik is het onhandig. Door ons niveau van de Nederlandse taal kost het veel tijd om de vragen te begrijpen. Daarom heb ik de app een lage beoordeling gegeven.
Beveelt niet aan
6 October 2025
Sedat
Dordrecht
Met plezier leer ik met dit programma. Het is overzichtelijk en met een duidelijke uitleg.
23 September 2025
Teun
Nieuw-Beijerland
Hele goede theorie uitleg en heel duidelijk hoop dat ik na het leren meteen mij theorie examen haald het is echt een top theorie les matriaal ga jullie vooral zo door
21 September 2025
Regilio
AMSTERDAM
Dankzij wegrijden.nl heb ik mijn examen gehaald
17 September 2025
Cas
Tilburg
i use this app, i find it so easy and in a very good discipline...it helps me a lot to prepare the theory as well as i need it...thanks
9 September 2025
Ghulam
Rotterdam
Prima manier om je theorie te leren. Fijn om de uitleg bij de vragen te hebben.
5 September 2025
Luisella
Olst
Hoi Luisella, dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze uitleg en voorbereidingsaanpak waardeert. Als je nog aan het oefenen bent voor je theorie-examen, wensen we je heel veel succes. Veel leerplezier gewenst!
Het aanmelden ging voor mij snel en dus gemakkelijk. Eenmaal ingelogd kon ik direct beginnen met de doelgerichte cursus vragen. Ik heb aan de 7,5u nog meer dan voldoende gehad om mijn Vrachtwagen C theorie te behalen Dus kan ik uit ervaring aangeven dat de werkwijze erg Succesvol is geweest.
3 September 2025
Laurens Sandell
Delft
Hallo Laurens, hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat onze methode je heeft geholpen om je Vrachtwagen C theorie succesvol te behalen. Veel succes met de volgende stap!
Na het lezen van het boek was ik er redelijk van overtuigd dat ik de theorie beheerste. Echter het maken van de proefexamens en de aanvullende theorie welke hier ook beschikbaar is deed mij beseffen dat bepaalde onderdelen toch nog wat aandacht nodig hadden.
3 September 2025
Arjen
Bellingwolde
Beste Arjen, heel fijn om te lezen dat onze proefexamens en aanvullende theorie een waardevolle aanvulling vormen naast je boek. We wensen je veel succes met het verder oefenen voor je theorie-examen! Met vriendelijke groet, het team van Wegrijden.nl
Haparandadam 2
1013AK Amsterdam