Mis alleen mijn favoriete haarlak, die was wel bij Veuf te koop :((
Pluspunten
Voor t eerst iets besteld. Correct en snel geleverd. Handgeschreven kaartje erbij en extra attentie, wat ik erg leuk vond. Ga hier zeker weer bestellen.
Verbeterpuntengeen.
bij opvragen van vergeten password krijg ik geen respons en daarop heb ik geen nieuwe mail ontvangen, ondanks dit gezegd wordt...
Pluspunten
Leuk dat er sampels bij de bestelling zijn gedaan. Geen overbodige verpakking om product
Pluspunten
Super snelle levering, mooi ingepakt en met een handmatig geschreven kaartje om me te bedanken voor mijn aankoop. In mijn pakje stak ook een heel leuk staaltje. Bedankt, ben zeer tevreden over jullie webshop.
Pluspunten
Producten keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Met een paar monstertjes en een persoonlijk bedankbriefje. Dit zie je niet vaak meer. Top
Pluspunten
Fijn u te hebben gevonden op internet.
Pluspunten
Snelle, juiste levering.
Pluspunten
Checkte per e-mail of alles goed was aangekomen (Niet in eerste instantie; was bij de buren afgegeven wat ik niet gezien had) en antwoordde direct dat ze het gingen nakijken. Ook daar juiste en snelle reactie opgekregen.
VerbeterpuntenVerzendkosten bij lagere orderwaarde instellen. Nu boven 50 Euro.
Pluspunten
Ik heb iedere keer na een bestelling een zeer goede thuislevering gehad, snel en zoals in mail gezegd. goed opvolg baar. product was niet beschikbaar, aangeduid op site dat ik verwittigd wilde worden indien terug beschikbaar. onmiddellijk mail gehad, onmiddellijk bestel, dadelijk geleverd. prima service , houden zo.
Pluspunten
Mooi verpakt!
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
de persoonlijke benadering. Een persoonlijk geschreven kaartje is uniek !!