Pluspunten
Snellen levering, duidelijke website, heel overzichtelijk
Pluspunten
Geweldig op tijd!
VerbeterpuntenVorige keer dat ik iets besteld had, zat er een handgeschreven memo bij met zoiets als "bedankt voor uw bestelling en veel plezier met dit product". Dat heb ik enorm gewaardeerd. Helaas zat die er dit keer niet bij. Maar dat is puur een tip. Vond het erg leuk toen.
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Dikke pluim voor de klantenservice!
VerbeterpuntenEnige 'minpunt' is dat vandaag besteld, niet perse morgen in huis betekent.
Bedankt voor de pluim! Momenteel verzenden we 3 keer per week (maandag, woensdag en vrijdag). Als je op deze dagen besteld heb je de producten wel de volgende dag in huis. We proberen dit zo goed mogelijk te communiceren aan de bovenkant van de website. In de toekomst hopen we elke dag te kunnen gaan verzenden, want dat is natuurlijk het klantvriendelijkst!
Pluspunten
snelle levering van bestelde produkt
Pluspunten
Fijn mail contact
Onze excuses voor deze verlate levering. We hebben meteen navraag gedaan bij PostNL om het pakket te traceren. Mocht het pakket niet meer gevonden worden zullen we uiteraard een nieuw pakket aan u verzenden.
Pluspunten
snelle en perfecte levering
Pluspunten
delivered as promised on correct time.
Pluspunten
Sneller dan het geluid
VerbeterpuntenJe kunt niet sneller dan het geluid
Pluspunten
hele plezierige en toch persoonlijke manier van communiceren
Pluspunten
Alles is snel en netjes verpakt geleverd en de attentie die er bij zit is ook altijd leuk
Pluspunten
Elke bestelling is weer een cadeautje als het binnen komt.
VerbeterpuntenJullie vragen kennis en communicatie. Ik communiceer met een computer en niet met mensen voor mijn gevoel.
We vinden het jammer dat u het zo hebt ervaren. Bij elke vraag proberen zo snel en goed mogelijk te reageren. Hopelijk kunnen we u de volgende keer een betere ervaring bieden!
Pluspunten
Gelijk antwoord op mijn vraag in een mailtje dat ik had gestuurd.
Verbeterpuntenkijken naar omloopsnelheid van de voorraad. soms is een gevraagd product niet te verkrijgen.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk!