Pluspunten
Zeer goed en feestelijk verpakt, keurig gewoon!
Pluspunten
Presentje voor late levertijd
VerbeterpuntenIndien niet op voorraad niet mogelijk om te bestellen. Liever kunnen bestellen en een backorder registreren
Verbeterpunten.
Pluspunten
Super snelle levering! Heel mooi verpakt als kado :)
Pluspunten
Persoonlijke benadering
VerbeterpuntenEr stond op de site dat het de volgende dag bezorgd zou worden maar het was die dag erna. Niet erg maar werd niet gecommuniceerd
Helaas was een product wat u bestelde niet op voorraad. Wij hebben u hier een e-mail over gestuurd, maar deze lijkt u niet bereikt te hebben. Desondanks nogmaals onze excuses, en de volgende keer bezorgen we op de dag dat we beloven! Veel plezier met de producten!
Pluspunten
Goedemorgen levering en duidelijke informatie
Pluspunten
Nooit eerder zo'n prachtig pakketje van welke leverancier dan ook ontvangen! Schitterend ingepakt, monstertjes erbij én een heel aardig persoonlijk en met de hand geschreven kaartje/bedankje. TOP!!!
VerbeterpuntenGeen enkele....
Pluspunten
Handel in speciale producten met uitgebreide productinfo en met snelle levering!
Pluspunten
Super fijne, snelle levering en credits voor het inpakken! Ik heb nog nooit een bestelling binnengekregen die zo leuk was ingepakt en speciaal gemaakt voor mij, zonder dat het opgegeven was als een cadeau! Echt heel leuk en erg eigen!
Pluspunten
zeer snelle en efficiënte afhandeling van bestelling
Pluspunten
Erg leuke persoonlijke benadering. Fantastisch pakketje met producten echt een kadootje.
VerbeterpuntenLevering kan beter. Maandag besteld pas vrijdag in huis. Hoge kosten (pas bij 30 euro) om het gratis te leveren, dit moet zeker in deze tijd naar beneden kunnen.
Beste Mirjam, Wij zijn ons er van bewust dat concurrenten van ons sneller kunnen verzenden. Omdat wij nog maar een kleine webshop zijn is dit voor ons op dit moment helaas niet haalbaar. Door goed te communiceren over wanneer u de bestelling kunt verwachten hopen wij dit voor een deel goed te maken. Nogmaals veel plezier met uw bestelling! veuF
Pluspunten
1e bestelling bij Veuf. Is keurig op tijd bezorgd. Leuk ingepakt met een geschreven kaartje en een sample erbij. Er is aandacht aan besteed. Top!
Pluspunten
Snelle levering en beantwoording van emails.
VerbeterpuntenHad eerder kunnen aangeven dat er iets mis ging bij de betaling waardoor ik eindeloos heb zitten wachten op de bestelling zonder dat ik door had waarom.
Beste Annelies, Omdat een overboeking een aantal dagen onderweg kan zijn kunnen wij bij deze betaalmethode pas na een aantal dagen controleren of er misschien iets mis is gegaan. Nogmaals veel plezier met uw bestelling! veuF
Pluspunten
Blij verrast toen ik het pakket open maakte. Een handgeschreven kaart, heel persoonlijk ondanks dat het een internetbestelling is, heel goed gedaan. En geweldig verpakt waardoor het niet zomaar een bestelling is maar een echte surprise. Top gedaan! Ik zet jullie in mijn favorieten.
Pluspunten
Alles was goed. Het was alsof ik een cadeautje kreeg (ook al had ik het zelf betaald).