ik ben blij met de nieuwe dakdragers.

Het bestellen ging makkelijk en de dakdragers zijn in goede orde snel ontvangen. Vriendelijke groet, Martin

Geen reactie ontvangen naar aanleiding van mijn mail

De dakdragers waren te breed voor de beugels van de koffer Ik heb een mail gestuurd of ze een alternatief hadden en heb hier geen enkele reactie op gehad Uiteindelijk de dragers terug gestuurd en wacht nu op het terug storten van het betaalde bedrag Inmiddels een keurige reactie ontvangen op mijn beoordeling Het blijkt een communicatie fout te zijn de dragers zijn retour gegaan en zijn terug betaald.

Snel. Goed. Nette prijzen.

Goed assortiment. Had bijzondere maat sneeuwkettingen nodig. Nergens te vinden alleen bij dakdragerland. Snelle levering en echt heel netjes geprijsd.

Top! Snelle levering

Vriendelijke mensen. Prima bedrijf. Ik ga er in de toekomst weer bestellen

Sneeuwkettingen snel geleverd tegen een acceptable prijs!

Goede snelle levering en een goed product

Na de levering had ik een vraag die ik per mail heb gesteld en had binnen een dag een antwoord terug. Super

Alles is snel en correct verlopen.

Prima geregeld

Prima dakkoffer inclusief dakdragers. Snelle levering. Top!

Snelle levering tegen een goede prijs

Fijne dakdragers voor ski’s besteld. Snel geleverd!

snel geleverd en goede uitleg hoe e.e.a te monteren

op de website staat een video over de montage van de door mij gekochte dakdragers, en dat geeft een goede uitleg.

snelle service, duidelijke instructies

dakdrager voor Tesla model 3 besteld. Moet wel even in elkaar gezet worden maar de instructie video is zeer duidelijk. Drager zit als een huis.

Pakket nog steeds niet ontvangen na 11 dagen

!!!

behulpzaam met het uitzoeken van de juiste drager

Het plaatsen van de dakdrager is volgens de beschrijving uitgevoerd en zo kunnen we binnenkort met wintersport vakantie

Negatief

Mijn bestelling van vrijdag 2 december is nog steeds niet geleverd en zit ergens vast in een depot van GLS. DDL-28243 Heb al een mail verstuurd naar GLS. Zit voor zover ik kan zien vast in Tongeren. Ik vermoed dat dit niet de normale gang van zaken is en weet ook niet in hoeverre jullie dit zelf nog opvolgen?

niet bijzonder

afgesproken dat ik mijn rek zou ophalen om te zien of het daadwerkelijk zou passen. In Den Bosch aangekomen kwam ik er al snel achter dat mn ritje voor niks was. niet veel interesse en ik had het net zo goed kunnen laten bezorgen. waardeloos en zonde van mn tijd en geld.

Snel geleverd , en goed geholpen Boyd.

Snel geleverd en goed geholpen.

Snel en goed geholpen.

Via telefoon uitleg gehad en keuze bepaald. Opgehaald in Den Bosch, simpel en snel.

Snelle levering, goede maar helaas niet kosteloze retourverwerking.

Zie boven

Snel en deskundig

Ik werd met een vraag snel geholpen. De producten werden ook heel snel opgestuurd

Snel en duidelijke service

Goed, snel en duidelijk

goede service en levering

goede site en goed produkt Levering iets later waarschijnlijk door december drukte.

Levering prima

Betwijfel of dit wel de goede bevestiging is voor mijn auto??

Helemaal perfeckt

Produkt is toppie

Alleen een minpunt de over doos was aan diggelen Doordat er te veel lucht in de doos zat mss in de toekomst met papier enof luchtzakjes opvullen

Matig

Helaas paste de dragers niet omdat ik zo blijkt een afwijkend systeem heb op me auto(bj) Dus na telefonisch overleg de dragers terug gestuurd. Helaas blijft het na in ontvangst name erg stil geen bevestiging dat de dragers in goede orde zijn ontvangen. Dus nu 10 werkdagen wachten op me retour geld. Een verbeterpunt is dat toch wel. Is niet meer van deze tijd 10 werkdagen wachten op je geld.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch