Professioneel

Zeer professioneel en hulpvaardig bij de keuze van onze aankoop. Dakdragers pasten perfect. Fijn om zo zaken te doen.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle levering.

Bestelling goed en snel geleverd.

Na uitleg tevreden

Na uitleg tevreden, dat komt volgens mij, omdat voor diverse types er materiaal inzit en ook beschreven, maar niet goed duidelijk voor welk type welk materiaal

Duidelijk en afspraken nagekomen

Duidelijk en afspraken nagekomen. Ook erg vriendelijke en behulpzamen klantenservice die snel reageert. Aanrader!

Prima dakdrager.

Montage is niet moeilijk, maar de beschrijving vond ik niet duidelijk.

Product niet goed omschreven, zelf betalen voor retourzending

In de product omschrijving stond dakdrager van grand land x vanaf 2017. Dat bleek niet te kloppen want de modellen vanaf 2020 hebben een gladdak. Kortom, productomschrijving klopte niet en zelf betalen voor je retourzending. Klantenservice medewerker was niet echt empatisch. 1 keer nooit meer voor ons.

Mooie dakkoffer voor een keurige prijs.

Snel en goed geleverd

Product is naar wens en snel en goed geleverd

vlekkeloos

Heel, vlot te bestellen en top service en snel geleverd.

Top geregeld

Alles netjes op tijd en goed verpakt

Helemaal top

Duidelijke instructie op de site en snelle en correctie levering

Op tijd geleverd juiste product

Ik was beetje geschrokken van de recentie, maar binnen 3 dagen juiste product ontvangen, ik was super blij, het was verjaardagscadeau en we gingen de dag erna op vakantie!

Zeer aangeraden!

Slecht

Slecht slecht slecht komen de afspraken niet na geen gehoor via de telefoon via de mail krijg je een afzeik mailtje ben ik persoonlijk niet van gediend dakdragerland niet aan te raden

Had een probleem met de bezorging via Post.nl. Via een prima interventie van Dakdragerland is een en ander prima geregeld.

Komt leverafspraak niet na

Besteld, op voorraad. Ook na bestelling artikel volgens website op voorraad. Contact gehad per email, het zou geleverd worden volgens wens i.v.m. geplande vakantie. Geen proactief contact vanuit verkoper omdat hij niet kan leveren zoals overeengekomen. Waardeloze webwinkel dus. Lekker naar Bol.com gaan, die weten wat service is. Korting op volgende bestelling, excuses, niets van dat.

Goed advies en snelle service.

Ik ben heel goed telefonisch geadviseerd over mijn aankoop. Vervolgens overgegaan tot bestelling, waarna er snel een goed product aankwam. Ook prima verpakt.

Great online shop

I bought a motordrager last year and two more big things last week. The delivery was fast and I got my articles in perfect condition and as described. So I think that this is a reliable and good online shop, I will buy here again on future

Nadat achteraf mijn dak koffer niet op voorraad was, persoonlijk naar de zaak gereden . Waar we een goed advies voor een ander koffer kregen en ze waren o zo vriendelijk om deze ook op de auto te plaatsen. Super betrouwbare zaak en zeker aan te bevelen .

Zeer goed product en snelle levering

Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.

Goede communicatie en zinvolle adviesen

Prima dat je ook naam ziet en leest wie je geholpen heeft.

Levertijd goed, product matig

Eén slotje alweer stuk, matige kwaliteit

Goede dienst en levering, Mindere kwaliteit van product

Website, bestelling en verkoop is goed verlopen. Installatie van het product ging ook vlot. Echter het product vind ik niet van top kwaliteit. De zijdelingse rubbers van de dakdragers komen te gemakkelijk terug los. Inmiddels heb ik er al eentje verloren.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch