Zeer lange wachttijd en geen enkele uitleg waarom.

Geen enkele positieve ervaring mee, lange wachttijd

Prima prijs, prima product, matig bestelproces

Tijdens het bestellen was het product op voorraad en een dag later een mailtje dat dat niet klopte en dat het wat langer ging duren. Vervolgens een paar keer gebeld om helderheid te krijgen omdat ik wel 3 keer een factuur kreeg maar geen verzendbevestiging en later bleek de verzending ook niet goed te zijn gegaan. Al met al vriendelijk geholpen en product verder keurig ontvangen maar er zijn procesmatig nog wat verbeterpunten bij de webshop.

Goede service en advies om juiste dakdragers te vinden

Voordat ik de dakdragers bestelde heb ik eerst informatie gevraagd welke beste bij mijn auto paste. Paar keer heen en weer gemaild en goed advies gekregen. Bedankt voor de service.

Voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Via mijn overbuurman in contact gekomen met Dakdragerland. Hij had uitstekende berichten voor mij. Dakdragerland doet wat ze zeggen

Winkel met goede uitleg.

Goede uitleg, moest alleen te lang wachten in de showroom voordat er een medewerker kwam.

Fantastische bedrijf.

Via e-mail contact gezocht met dit bedrijf. Kreeg gelijk antwoord. Via internet fietsdrager besteld en kreeg gelijk bericht dat hij voor ons klaar stond. Bij het ophalen kregen we ongevraagd uitleg over het gebruik van de fietsdrager. Een geweldige service. Bravo, zo zou het overal moeten zijn.

Eenvoudige website, snelle levering en goede kwaliteit

Prima website waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Duidelijke informatie en snelle levering en helemaal belangrijk, goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Snelle levering makkelijk navigeren voor het juiste product

Helemaal top!

Mijn nieuwe dakkoffer

Opzoek naar een grote dakkoffer. De keuze is reuze, dus welke kies je dan. De website is duidelijk dus na wat modellen te hebben vergeleken de keuze gemaakt. De bestelling gedaan. Na enkele dagen kreeg ik bericht van de vervoerder wanneer deze werd geleverd. Er werd een tijdsslot aangegeven en een link om de bestelling te volgen. Helaas op de dag van afleveren stond er om 5:33 aangegeven dat deze al was afgeleverd. Gelukkig werd de bestelling netjes binnen de aangegeven tijdsslot afgeleverd.

Snel en goed geholpen

Bij het geleverde imperiaal bleek een onderdeeltje te ontbreken. Mijn mail hierover werd meteen opgepakt, onderdeel de volgende dag in huis met excuses. Keurig!

Goede service. Mijn aanvankelijke dakkoffer was niet meer voorradig maar men bood direct een goed alternatief

Super snel

Ja hoor

Prima handleiding.

Positief

Goed geholpen in Den Bosch

Snel en goed geleverd

Makkelijke website zodat je de juiste spullen besteld. Volgende dag al binnen. De installatie beschrijving zou iets duidelijker kunnen maar je kan het er mee doen. Tevreden over het product.

OK, maar beetje horkerige manier van uitladen

De bezorger was niet in staat om zelf het pakket naar de voordeur te brengen (hoefde niet eens naar binnen). Mijn vrouw moest hem komen helpen en kreeg het pakket op haar been, waardoor ze een pijnlijk been heeft gekregen. Dit moet toch anders kunnen!

Supersnel en niet duur

Zoals de titel zegt.

Snelle levering en goeie service

tijdig geleverd, goede prijs/prestatie verhouding

Samengevat: fijne leverancier, goed product met fijne prijs.

Vlotte levering

Nadat we bericht kregen dat de dakkoffer van onze keus weer leverbaar was, hebben wij hem direct besteld. Een snelle levering volgde.

Dakdragers passen goed, makkelijke installatie. Zeer goede service

goed maar .....

geachte , de dakdrager kan dienen maar de dwarsleggers zijn voor een berlingo te smal !!!de einddoppen passen er nl niet op ... aangezien we de 9de vertrekken zal dit dus zonder einddoppen zijn tenzij jullie een andere oplossing hebben . Met vriendelijke groeten Erik

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Goeie service

De website is duidelijk en de keuze was snel gemaakt. Snelle bezorging en erg tevreden over de dakkoffer.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch