Prima materiaal en makkelijk op te hangen

Heb beugels gekocht om onze dakkoffer op te kunnen hangen. Spullen werden binnen 2 dagen geleverd. Erg makkelijk op te hangen. Er blij mee.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen

Allesdragers voor de nieuwe Peugeot 2008 besteld. Product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Vertrouwd en duidelijkheid zijn hier getrouwd

Prima website waar het gaat om vindbaarheid op en van de site, goede produktbeschrijving en een gunstige prijs. Nederlandstalig uitlegfilmpje, prima!!! En alles wat je nodig hebt aan handleidingen kun je ook printen en/of opslaan. Ga zo door jongens!!! Toptent!!!

Top site

Makkelijk vindbaar en veel keus

Product zoals beschreven en snel bezorgd!

Snel bezorgd en product naar wens.

Kut

Alles wordt afgescheept met ,,daar ga ik niet over, ik zal het doorgeven,, ze zeggen alleen niet in welk jaar

Perfect product. Was even puzzelen om de juiste stand te vinden om het slotplaatje te verwijderen

Duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijk te monteren. Blij mee.

Als verwacht

Product ontvangen. Moet nog gemonteerd worden maar in principe is het snel geleverd. Monatge zou met het youtube filmpje geen probleem moeten zijn.

Vlot en duidelijk

Goede site met duidelijke uitleg, intructie filmpje ook erg handig

moeilijk om retour te zenden

xx

Snelle en goede service

Producten werden snel geleverd. Er zat een onderdeel kapot in de doos, deze werd zonder gedoe en binnen 1 dag nageleverd.

correcte en snelle afhandeling.

Positief

Goede prijs en snelle levering!

Mooi product en pas perfect.

Top snel geregeld

Snelle levering. Er op zetten was even een klusje maar een keer instellen dan is het de volgende keer zo gedaan

snelle levering van een prima fietsendrager

Een snelle levering van een fietsendrager die heel handig in gebruik is

In 3x goed.. nette klantenservice maar wel te laat

Pas na de 3e keer heb ik de juiste dakdrager opgestuurd gekregen (nu hopen dat het zo is). Keurige klantenservice maar wel mijn bestelling te laat ontvangen voor mijn vakantie.

8,7

Het filmpje op de website mag ge-update worden, want in dat filmpje krijg je te zien dat je er stickers bij zou krijgen maar uiteindelijk heb ik dat niet gekregen. Volgens de medewerker zijn de stickers paar jaar geleden uit het assortiment. Voor de rest was service supergoed en vriendelijk behandelt.

Zie bericht onder.

De bestelling en de levertijd waren ok.en de verpakking was optimaal. De fietsdrager is van goede kwaliteit en zoals was omschreven geschikt voor eclectische fietsen. Maar ik denk door te snelle afwerking van de drager, waren er twee kleine foutjes ontstaan, de stekkers voor de verlichting waren er verkeerd in geplugd , en de schroeven van de achterkant koppelbevestiging waren niet aangedraaid, en daarom zaten er nog maar drie schroeven in en de vierde kon ik niet terug vinden, ook niet de doos. Maar alles te samen ben ik een tevredene klant.

Snel geleverd, juiste produkt

Er bestaan veel daken en dakdragers, dus de goede vinden is een opgave. Bij dakdragerland kon ik ze makkelijk vinden. Vervolgens binnen 2 werkdagen geleverd.

Ze fluiten heel erg

Omdat ze erg hard fluiten heb ik contact opgenomen met Dakdragerland, hun verbaasden dat deze fluiten en zeiden dat je ze op een andere positie moet plaatsen op het dak. Maar welke positie is dus onbekend. Dat is eg jammer, je maakt zo ding namelijk op maat naar je auto je kan ze dus niet makkelijk verplaatsen.

slecht

er is nog niets opgehaald

Alles zoals gewenst

Product en levering prima.

Probleem opgelost met verlichting van fietsdrager

Keurig snel geleverd en perfecte dakdragers

Heel fijne duidelijke website en doen wat ze zeggen. Binnen 4 dagen had ik de dragers in huis!!

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch