niets aan toe te voegen

niets aan toe te voegen

De levering van dakdragerland was snel en correct.

Tweede fietsdrager gekocht.

Tweede fietsdrager gekocht omdat de vorige zo goed bevalt.

Goed en supersnel advies gekregen

Erg goede ervaring. Binnen een uur passend advies gekregen na aanvraag via mail. Scherpe prijs en snelle levering. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Prima, snelle levering en product zoals verwacht

Prima, snelle levering en product zoals verwacht

Maattabel klopt niet bij dakdrager.

Moeilijk in elkaar te zetten. Maattabel met afmetingen voor Berlingo XL kloppen helemaal niet. Dakdragers te bevestigen met losse onderdelen bij het telkens van de wagen halen. Zo verlies je makkelijk dingen en is het ingewikkeld om de dragers terug te bevestigen op de wagen. Had beter de kwaliteit van Thule gekocht waar de dakdrager één geheel is en enkel de bout moet worden aangedraaid en geen losse onderdelen ertussen gestoken worden. Ik heb nu spij van mijn aankoop en zou het liefst alles terugsturen.

Fantastische service

Goede service vlotte bezorging

Voor de eerste keer. Dus prima

Goed en snel afgeleverd aan huis!

Heel tevreden

Heel tevreden

plaats een bestelling voor dakdagers voor een Matiz van 2008 deze wordt verstuurd maar paste niet.

Als antwoord krijg ik te horen dat de rails later zouden zijn bevestigd waardoor de dakdragers niet pasten. Artikel kon wel geretourneerd worden.

Prima geregeld.

Snel geleverd, helaas wel de verkeerde dakdragers. Maar snel en goed opgelost.

Levering was goed maar de dragers blijven los zitten..

Ik heb een Kona uit 2020, de dragers moeten passen op alle Kona's 2019 en verder. Echter, hoe vast ik ze ook aandraai, ik kan de houders over de dakrails blijven verschuiven met enige kracht. Vind ik best eng....

Snelle levering, foutje in levering direct netjes hersteld

Dakdragers zijn snel geleverd. Per abuis waren de verkeerde voeten geleverd. Deze zijn binnen een dag na bellen alsnog geleverd en daarmee netjes opgelost. Derhalve 4,5 ster gegeven.

Snelle levering van de producten, jammer dat de producten op verschillende tijden door verschillende vervoerders werden geleverd. Anders was het een 10

goed bedrijf

levering supersnel alleen het verkeerde ben nu al 4 dagen aan het wachten op de retour sticker niet leuk maar wel vervelend als ze die nu gelijk mee sturen gaat het wat vlotter denk ik

Zo hoort het te zijn. Mooi materiaal goede kwaliteit

Prima webshop, snelle verzending en een prima product. Wat kan je nog meer wensen.

Onprettige service

Site gaf voldoende voorraad aan. Na het bestellen ontving ik een mail dat de voorraad op de site niet juist was en dat een nieuw artikel besteld moest worden bij de leverancier. Nieuwe levertijd 5 werkdagen. Na 5 werkdagen ontving ik de mededeling dat het nog eens 5 werkdagen ging duren. Hierover heb ik mijn ongenoegen uitgesproken en gevraagd of tenminste de verzendkosten vergoed konden worden (circa €6,-). Dit was niet mogelijk. Hierna heeft Dakdragerland geen enkele communicatie meer gestuurd. Erg jammer dat zij zo omgaan met hun voorraadproblemen en dat de klant ervan de dupe is.

Snelle en accurate levering

Prima ervaring. Voor herhaling aan te prijzen

Keurig geholpen en levering ontvangen.

Levertijd is wel iets langer dan bij een standaard pakketje, maar prima. Ook telefonisch goed bereikbaar en uitstekend geholpen.

In 1e instantie niet direct leverbaar, juiste info ontvangen hierover, toch niet daarna ontvangen

PRIMA !!

De dakdrager was goed, helaas kreeg ik de verkeerde maat binnen. Dit is snel opgelost en ze hebben direct een nieuwe gestuurd.

volledig naar wens

alles wat ik verwachtte

Snelle levering, keurig verpakt en het product voldoet aan alle wensen.

Aguri fietsdrager goed product voor een redelijke prijs.

Mooie producten. Goed verpakte verzending. Snelle levering.

geleverd zoals beloofd

Bestellen was makkelijk, dakdragers zijn netjes de volgende dag geleverd. De handleiding was wel heel beknopt, en je moet eerst drie keer goed kijken, voordat je iets monteert. Verder was het verwarrend dat er een setje kruiskopschroeven bij zat, terwijl die niet bij deze dakdragers hoeeren (stonden ook niet op de lijst met de inhoud).

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch