Snelle levering, geweldige fietsendrager.

snel goed en betaalbaar

zie boven

Waar voor mijn geld.

Prettige site. Snelle levering

Eenvoudig bestellen

Goed produkt en snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering, jammer dat de accessoires van het bestelde model niet bestelbaar zijn.

Goede service en goede spullen

2x gekocht en de volgende keer zou ik zeker weer bij hun bestellen. Ze weten waar ze het over hebben en de prijs is heel scherp.

Middelmatig

Ik heb een set gekregen die reeds aangesloten geweest is, was op bepaalde delen beschadigd. Had ik het niet dringen nodig gehad, dan was het terug retour gestuurd

Toch nog tevreden

Dakdrager besteld, kwam snel en netjes verpakt aan. Ik zag dat de verpakking al een keer open was geweest. Na uitpakken zag ik dat de afdicht rubbers ontbraken. Balen! Klantenservice gebeld en een dag later de rubbers binnen. Keurig afgehandeld dus. De dag daarop wilde ik ze monteren. Dat ging niet door want de sleutel pastte niet om het slotje. Wederom klantenservice gebeld. Blijken verkeerde sleutels te zijn. Weer klantenservice gebeld. Worden direct goede sleutels gestuurd. Ben benieuwd of het nu gaat lukken! Ben ik blij, niet echt maar toch tevreden ivm goede afhandeling vd klantenservice

....

Goede dakdrager voor een keurige prijs en bovendien deskundig en zeer behulpzaam personeel.

Ik was op zoek naar een dakdrager. De dakdragerland-website werkt erg prettig en geeft alle mogelijke informatie. Toch had ik de verkeerde drager besteld, en heel snel geleverd gekregen. Gelukkig was het omruilen, in Den Bosch, een fluitje van een cent vanwege de deskundigheid en het feit dat ze behoorlijk veel types op voorraad hadden. Met een klein beetje bijbetalen vanwege een ander type kon ik binnen 20 min met de goede drager en de juiste montage-adviezen de deur weer uit.

Prima zaak

Top spullen

goede service

navraag gedaan om het goede artikel te krijgen heel goed geholpen door u medewerkers bedankt

Bestelproces prima. Kwaliteit niet zo geweldig.

Het bestelproces ging prima. Volgende dag in huis. Top. De kwaliteit van de geleverde dakdragers Menabo FIX005GS is echter niet zo geweldig. Er wordt gebruik gemaakt van rubber bescherming onder de steunen (voor bescherming van het dak). Deze rubbers blijven echter niet goed vast zitten. Erg vervelend. Daarnaast moeten de steunen gemonteerd worden op de dragers. Hiervoor moet je ze op een bepaalde afstand op de dragers plaatsen. Deze afstand is vooraf opgegeven. Echter kloppen die waarden niet. Dus passen de dragers op basis van die waarden niet. Naar eigen inzicht aanpassen dus. Dat geeft echter niet en heel erg goed gevoel.

Gewoon prima en op tijd geleverd

Levering volgens afspraak Correct en op tijd

Zeer snelle en goede levering van hetgeen ik heb besteld

Heel tevreden

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle website en snelle levering

Overzichtelijk en snel mijn gewenste product gevonden. Levering compleet en direct op de volgende dag.

Super snel geleverd

SUPER snel geleverd

Mooi top

Goede levering en zit er strak op

Supersnelle service

Eind van de middag besteld en de volgende ochtend geleverd. Perfecte pasvorm, goeie kwaliteit. Echt heel tevreden

Hele goede en snelle service

Overzichtelijke website, en zeer handige instructie film, onderdelen worden goed verpakt en snel bezorgd.

Snelle goede service!

Ik heb ondanks dat ik er totaal geen verstand van heb met gemak de juiste dakdragers kunnen kiezen/vinden. Het leveren was super snel en na het monteren zaten ze snel op de auto... TOP!

Maakte de leverings snelheid niet waar terwijl het product op voorraad stond

Verder was het prima

Prima qua klantvriendelijkheid

Had een verkeerd produkt besteld. Lag helaas aan de site. Daar zou aandacht aan besteed worden. Alles werd snel geannuleerd en aanschafbedrag werd snel teruggestort. Top !!

Snelle verzending en goede stuks!

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch