Perfect en zeer snelle levering

Het juiste formaat voor mijn auto

Mooie dakdragers, niet te duur en supersnel geleverd

Smiddags besteld en de volgende ochtend al vroeg binnen... Stevige dakdragers die perfect passen!

Service is TOP

Set dakdragers besteld en volgende dag ontvangen. Helaas was de set niet compleet, maar kreeg direct een retourformulier en de volgende dag kreeg ik al een nieuwe set die wel compleet was. Erg tevreden over de service.

prima!

snel geleverd, goed verpakt. duidelijke site en mailterugkoppeling

Ik had het verkeerde type besteld en uitgepakt dus terug gestuurd maar toch het volledige bedrag terug gekregen

Mooi optijd geleverd, en een prima lroduct

top

Snelle levering, keurig verpakt

Online besteld, de volgende dag een mail met een leverdatum van de dag erop. Pakket kwam keurig op tijd en verpakt binnen. Doos geopend, beugel geinstalleerd en de fietsdrager is gereed.

De juiste dakdrager voor mijn auto van goede kwaliteit .

Ik ben heel tevreden met de dakdragers die ik gekocht heb bij dakdragerland , goede kwaliteit voor lage prijs .

Nordrive dakdrager besteld voor Citroen Jumpy II Dakdrager snel geleverd, maar de verpakking van 1 van de dwarsdragers was aan het uiteinde beschadigd, bleek dat de einddop van die drager ook was gekrast en op 2 plekken gebarsten. Dadelijk een mailtje gestuurd met foto's van de schade, waarop dadelijk werd gereageerd, en 's anderendaags zat er reeds een nieuwe einddop in de brievenbus. Top service. Dakdrager zelf past perfect op het dak

Alles precies zoals beloofd

Ik heb 2 items bij Dakdrageland gekocht. De omschrijving was duidelijk en helder op de webiste en de bestelde items kwamen precies op de dag die ik aangegeven had. Er miste een klein onderdeel maar de contact gegevens waren prima te vinden, ik kreeg direct een positieve reactie en ik ontving het missende onderdeeltje de volgede dag in de brievenbus. Helemaal top, ik geef ze daarom het cijfer 9

Bestelling super snel in huis dus dik tevreden!

overzichtelijke site waar ik makkelijk alles kon vind. Het artikel werd vervolgens snel geleverd en ben er heel tevreden over.

Levering zoals het behoort

Duidelijke omschrijving, op tijd geleverd.

Waardeloze winkel. Garantie wordt meteen afgewezen.

Waardeloze winkel. De kwaliteit van de producten is helaas niet zoals je zou mogen verwachten. De dakdragers die ik hier gekocht heb, zijn al na 3x gebruik kapot. De "vakkundige klantenservice" is op geen enkele wijze bereid te helpen of tegemoet te komen en wijzen een claim direct af, zonder ook maar met hun leverancier contact op te nemen. Garantie is hier blijkbaar alleen maar een lege belofte. Ik kan alleen maar adviseren om hier niets te kopen!

Top geholpen

Top geholpen en zeer flexibel.

Ze waren makkelijk te monteren

Ze waren netjes op tijd voor onze vakantie. We kregen geen melding dat ze onderweg waren. Maar zaten netjes ingepakt. Waren erg makkelijk te monteren en zien er ook netjes uit. Service van de winkel hebben we niet nodig gehad omdat alles keuring verliep zoals het hoorde. Top webshop.

Prima geholpen, top

Super geholpen aan de telefoon en zeer behulpzaam bij het wijzigen van mijn bestelling.

Snelle levering en goed product

Goede prijs, kwaliteit verhouding en snelle levering.

Prima product met prima service

prima product op mijn VW Tiguan. Makkelijk monteren. Goede service, doen wat ze zeggen.

Prima webshop

Goede duidelijke webshop. Snelle levering, goede producten.

prima product, vlot geleverd

Voor het transport van onze E-bikes zochten wij een vervangende drager voor op de trekhaak. Vele dragers worden gepresenteerd als de enige juiste/beste. Nader onderzoek leert dat het vaak gaat om geringe draaggewichten voor bijvoorbeeld 1 E-bike. Moet zeggen dat Dakdragerland een slim, handig en stevige drager heeft geleverd. Het monteren via de handleiding was een "makkie". Twee elektrische fietsen staan ruim op de drager die het gewicht prima aankan.

Enkele keren contact gehad met de Helpdesk over een fietsdrager voor op het dak. Steeds keurig geholpen. Handleiding was een slechte kopie (zo zag het eruit), maar met een beetje inzicht makkelijk te monteren.. Dank voor de snelle service want was de moed al op aan het geven om mijn racefiets mee te nemen naar Italië

tesla 3 dakdrager van dakdragerland niet kopen!

Wat een waardeloos product. Op het eerste gezicht zag het er netjes uit totdat de doos met een grote hoeveelheid schroeven open ging en de zeer onduidelijke gebruiksaanwijzing tevoorschijn kwam. Na een uur zelf aan het sleutelen te zijn geweest kwam ik tot de conclusie dat ik het niet zeg moest gaan doen. De dakdragers en Tesla 3 Naar een erkende garage gebracht. Na anderhalf uur belden ze mij op dat ze hun twijfels hadden over het product en ze vroegen zich af of het wel voor de auto geschikt is. Ik heb ze de link van dakdragerland gestuurd en ze zijn er verder mee gegaan. Uiteindelijk zat het erop maar de bevestiging was niet optimaal. Zelfs mijn dak is kapot gegaan door deze waardeloze dakdragers. Kortom: een particulier krijgt het niet geïnstalleerd en een erkende (ervaren) garage krijgt het niet voor elkaar zonder schade te maken. Overigens vielen de doppen er ook gewoon vanzelf af, zo slecht is de kwaliteit. Dus tip: niet kopen!!! Ik werd wel snel en netjes te woord gestaan en heb het geld retour gekregen uit ‘coulance’. Nou, daar heb ik natuurlijk niet veel aan. Product is binnen de termijn geretourneerd en een tegemoetkoming voor mijn dak krijg ik niet.

snel geleverd

Snel geleverd, makkelijk te monteren

duidelijk & snel geleverd

snel & duidelijk.

Goede service, fout prima hersteld!

Bestellen ging snel en makkelijk dankzij de prima informatie op de website. Producten werden snel volgens afspraak geleverd. Helaas de verkeerde voetenset meegeleverd maar dit werd direct na melding hersteld met prima communicatie eromheen.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch