Snelle en vlotte levering, niets op aan te merken. En allerlei soorten bevestigingen waren aanwezig helemaal TOP.

Perfecte opvolging en levering van de bestelling.

Reageren snel en vriendelijk.

moest wel ff bellen waarom pakket niet zichtbaar was. Bleek dat de communicatie tussen bestellen en pakket gereedmaken voor verzenden niet goed functioneerde. Pakket kwam een paar dagen later keurig aan.

goed product

Duidelijk verhaal en snelle levering

Ik was op zoek naar dakdragers voor aanstaande vakantie... Door gezinsuitbreiding gaat alles niet meer in de kofferbak, dus op zoek naar dakdragers. Via Google kwam ik bij dakdragerland.nl terecht. Genoeg keuze en op voorraad. De modula dragers waren binnen twee dagen binnen en met de duidelijke montagevideo zo op mijn dakrails gemonteerd. Fijn en blij dat jj ze heb besteld op dakdragerland.nl

Dragers snel online gevonden en geleverd

Heel tevreden

Veel keuze en goed advies

Goed advies en gekozen produkt op vorraad en dus gelijk mee te nemen.

prima dakdrager

Ik zocht een dakdrager en bij dakdragerland.nl bleek het aanbod heel handig voor elke autotype te vinden te zijn. Zelfs het bouwjaar bleek relevant om precies de goede dakdrager te krijgen. Verzending was snel; de volgende dag in huis. De handleiding zal wel alle relevante info bevatten, maar helemaal zeker was ik toch niet. Dus dan bekijk je gewoon het filmpje op de site en doet precies na zoals het voorgedaan wordt en hop, een snelle montage is het resultaat! De dakdrager zelf is van prima kwaliteit en hij zit stevig op het dak.

Een van de beste webshops in Nederland

Geweldige service. Dit vindt je bijna nergens meer. Omruilen dakdrager was top geregeld. Klantenservice, Boy, was top. Eigenaar was ook super dienstverlenend, veel expertise.

Na bestelling snelle levering

Niet al te best en product is niet van het materiaal wat op de site staat

We hebben een kofferbak mat besteld die volgens de site van rubber moet zijn. Bij levering blijkt dit van plastic te zijn. We willen hem terug sturen maar nu blijkt dat we gewoon de verzendkosten hiervoor moeten betalen. We zijn van mening dat dit niet voor de consument is maar voor de winkel gezien er iets verkocht wordt op de site wat niet goed omschreven staat. Het 2e product is na een week nog niet geleverd dus daar kan ik nog geen oordeel over geven. We weten ook niet wanneer dit wel geleverd gaat worden, even een bericht met verwachte leverdatum is wel zo netjes.

Nadat het product niet in goede staat geleverd was. En dit aangegeven te hebben. Hebben ze netjes het product retour genomen en geld teruggestort.

Vlot verzonden, en goede informatievoorziening

Ik heb de dakdragers besteld op vrijdag, deze werden de dinsdag erna geleverd ivm 2e pinksterdag. Hier was ook via de mail duidelijk over gecommuniceerd. Het product oogt degelijk en stevig.

Via internet gezocht naar dakdragers en uit besteld bij dakdragerland, misschien heb ik de instructiefilm niet helemaal begrepen maar ik dacht dat de dakdragers met slot geleverd zouden worden vandaar dat ik gelijk voor hun keus. Eenmaal de aankoop binnen gelijl gepast en gedaan...tis even puzzlen maar icm dakkoffer een goed product.

Goede dakdragers

Zeer te vrede zeker voor de mitsubishi space star goede maat

slechte ervaring, onvolledige voorlichting, miskoop, politie, geld weg.

zie boven, trieste ervaring, heb nog gebeld, verhaal verteld, dat is het dan voor mij.

Duidelijk goed en snel

Duidelijk op internet, goed en snel verstuurd

Een hondenrek gekocht, op maat voor mijn auto. Zeer snelle en nette levering. Het rek bevalt heel goed, zat met een paar minuten dmv een eenvoudig systeem op z'n plek.

Snelle en juiste levering én advies

Telefonisch advies n.a.v. keuze op website was zeer adeqaau. Net als vorige keer was de levering zeer snel én juiste goederen. Kortom wederom top gedaan bij Dakdragerland!

zeer goed

ik ben zeer tevreden snelle levering

prima drager s

snelle levering en heb er ook de tas bij bestelt ziet er oog zeer goed uit

Snelle levering. Netjes verpakt top.

Makkelijk te monteren. Goed instructiefilmpje en duidelijke handleiding.

Snelle levering, nette service

prima dragers

jammer dat de inbus boutjes voor de breedte verstelling en montage op dak twee verschillende maten zijn ; in het instruktiefilmpje was dit niet zo

Goed snel

Goed en snel