Snelle levering. Prima product.

Snelle levering en goed materiaal

Super, snelle levering

Super, snelle levering zoals per mail bevestigd

De dakdrager kwam een beetje laat maar in prima staat aan.

Goede prijs en snelle levering

Savonds laat besteld , volgende dag ging de bel rond etenstijd en stond de koerier voor de deur met de daldragers

Niets op aan te merken wat ik besteld heb , heb ik ook gekregen

Mijn dakdrager keurig verpakt binnen gekregen, snel geleverd en perfect passend.

Prima service, goede producten, snelle levering.

Was per ongeluk de verkeerde dakdrager voetenset geleverd. Na melding diezelde dag verstuurd en diezelfde avond al binnen.

Snelle levering, meer dan in orde

Prima service, snelle bezorging

zie boven

Goed product, vlot en juist geleverd

Ik kende deze drager al. Goede ervaringen en scherpe prijs

Prima en snelle aflevering

Ik vond alleen de gebruiksaanwijzing vd Thule dakdragers wel erg summier. Had hem daardoor eerst verkeerd in elkaar gezet

goede service en snel een alternatief geleverd

Mijn eerste keus kon niet op tijd (ivm vakantie) geleverd worden. Was wel al betaald. Dag later telefonisch contact met medewerker, alternatief aangeboden en het prijsverschil werd binnen 3 werkdagen teruggestort. En de avond na het telefonisch contact was de dakdrager al in huis.

Snelle en goed, levering en product.

Top product voor prima prijs.

Perfecte communicatie

De levering was iets uitgesteld maar de klantgerichtheid was echt top qua communicatie

Top service 👍👍👍

Correcte info en snelle levering

De uitleg via de site is juist beschreven en duidelijk

top

gemakkelijke site, snelle verzending en realistische prijs

Prima service, snelle levering

Na betaling, meteen de volgende dag artikel in huis. Prima!

prima service en snel

uitstekende ervaring met deze leverancier, prima kwaliteit/prijs en uitstekende services rond levering. beslist aan te bevelen

Zeer goede last dragers

Snelle levering wel even opletten op aan tal bij mij begon het gelijk 2stuk maar zeer goede last dragers Arnold

Zeer snelle levering en service

De dakdrager in de ochtend besteld en in de avond al bezorgd. Er ontbrak een onderdeel, maar dat we meteen nagestuurd. Prima en supersnelle service

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering.

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering.

Probleemloos en snel

Prima dakdragers en de bestelling ging super. Paar klikken en de volgende dag al in huis

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch