Snelle levering!

Super service snelle levering

Matig

Op de site staat vermeld dat, wanneer ik de bestelling voor 16:00 uur zou doen, de bestelling de volgende dag bij mij zou zijn. Om 14:00 uur bestelling gedaan op donderdag en pas dinsdag de dakdragers mogen ontvangen. Op mijn 2e mail helaas ook geen reactie meer gekregen.. Minste wat je kunt doen is reageren mijns inziens.

Precies en op tijd gekregen wat beloofd was

Mijn ervaring was zeer positief

Eerste dakkoffer met tassenset opgehaald tweede dakkoffer via internet

Goed en behulpzaam met dakkoffer op de auto zetten. Telefonisch goede uitleg en service 1 top bedrijf.

Gewoon zoals het moet

Bestellen, betalen en 2 dagen later is het er gewoon. Netjes, goed spul.

Snel en correct !

Spullen op vrijdag rond 15.00uur besteld en de dag erop voor 12.00uur geleverd. Ook een mail voorafgaand aan mijn bestelling werd correct en de zelfde dag nog beantwoord .

Snelle afwikkeling. goed product.

Snel, goed en kwaliteit

Via internet, snelle en duidelijke site

prima service en prima spul

dakkoffer gekocht van 109 neuman euro dan denk je haast dat kan haast geen goed spul zijn echter deze doet niet onder voor een thule.

Onverwacht toch thuis bezorgd

Dakdragers besteld voor mijn Citroën. Via IDeal betaald (zonder verzendkosten). Ik zou ze in Den Bosch afhalen, omdat ik redelijk in de buurt woon, maar ‘s avonds werden ze toch gewoon thuisbezorgd. Super geregeld.

Redelijk.

Levertijd was wat langer dan aangegeven op de site.

Levering volgens afspraak.

De dakkoffer die wij wilde was tijdelijk niet op voorraad, we zijn keurig op de hoogte gehouden welke datum deze koffer weer beschikbaar zou zijn.En de koffer is volgens afspraak geleverd!

Goede service.

De dakkoffer die we bestelde en betaalde bleek kort na bestelling te groot voor onze nieuwe auto. Dat was geen probleem. We konden gewoon andere uitzoeken. Die keurig en snel werd bezorgd. Prima service.

Zeer goede service en levertijd

Makkelijk besteld

Duidelijke uitleg op de site waardoor het makkelijk was uit te zoeken wat je nodig hebt.

goede afhandeling

goede afhandeling

Gebeld wanneer de dragers kwamen, zeer vriendelijk antwoord.

Goed en snel geleverd. Duidelijke uitleg tamelijk vlot inelkaar gezet.

Prima prijs, keurige levering!

...

Prima snelle bezorging perfect

Snelle levering past perfect zit juiste beschrijving bij echt gied materiaal

Alles naar wens

Doet perfect wat gevraagd wordt, extra vraag werd correct behandeld

👍

Prima service en levering

's Ochtends besteld, begin van de avond geleverd

Lijken Overtoom wel ;-) Ruim en goed geprijsd aanbod. Duidelijke instructies met filmpjes. Kan niet beter!

Product zoals omschreven en snel geleverd.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch