Pluspunten

Snel en niet te duur

Pluspunten

Prima behandeldmet goede uitleg.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

We zijn uitstekend op dr hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd werd. Perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze zijn bereikbaar

De belofte van binnen 1-3 dagen leverbaar kunnen ze niet waarmaken. Ze werken samen met DHL. Dakdragerland had het pakket laten ophalen door DHL maar DHL wist niet waar het pakket was gebleven. Uiteindelijk heb ik de towbox zelf moeten ophalen (200 km rijden). Dit zijn 2* kosten voor mij. Dringend advies aan dakdragerland: zoek een betrouwbare vervoerder of zorg zelf voor vervoer.

Pluspunten

Bij de logistiek ging er iets fout waardoor ik het artikel in een verkeerde kleur heb ontvangen. Nadat ik dit had gemeld is dit keurig netjes opgelost Kortom TOP SURVES

Pluspunten

Dakkoffer en dakdragers besteld. Snelle levering dakdragers Goede en degelijke producten Was goed te installeren met wat hulp. Heb van de strips die over waren beschermers gemaakt voor tussen de metale bevestiging van de dakkoffer en de dakdragers ter bescherming.

Helaas bij dhl dag vertraging met levering maar nog op tijd voor vakantie ontvangen. Beschermers voor op de metalen bevestigingsonderdelen.

Pluspunten

Ultrasnelle bezorging

Pluspunten

In eerste instantie was de levering vertraagd ten opzichte van de vermelde levertijd. Zodra het voorradig was, is het dezelfde dag nog bezorgd.

Pluspunten

Snelle en correcte aflevering.

G

Pluspunten

Ruime keus

ze zouden beter kunnen vermelden of iets daadwerkelijk op voorraad is. niet dat je achteraf een mail krijgt het product wordt besteld.

Pluspunten

Snelle levering. Bericht vooraf wanneer levering wordt overgedragen. Zeer correcte behandeling.

Pluspunten

Scherpe prijs

Dakdrager besteld. Op de site stond dat het artikel op voorraad was en het de volgende dag geleverd zou worden. Na de bestelling/betaling bleek dat niet het geval te zijn. Order ging in backorder. Positief is wel dat het zo snel mogelijk geleverd werd.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Na een foute bestelling uitstekend geholpen om vervolgens de juiste te kiezen en Just in Time te leveren (de avond voor ons vroege vertrek)

Pluspunten

Makkelijk besteld. Goed product. Als afgesproken geleverd.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goede website duidelijk en overzichtelijk.

Bij producten de eventuele accessoires tonen. Dat werkt makkelijker en weet je meteen wat er bij elkaar hoort.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed materiaal verkopen geen rommel!!! In en in triest dat dit verkocht wordt koop hier geen dakdragers!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

enige positieve is dat wij na 2 weken van moeite de dakkoffer nu hebben.

de beloofde gratis dakkofferlift zat niet bij de aflevering? Daar is een mail over gestuurd. Wij wachten maar weer af hoe lang dat weer gaat duren?

Pluspunten

Supersnelle levering. En persoonlijk contact verliep snel en zoals beloofd

Bij geen voorraad zou ik adviseren dat het dan niet mogelijk is om te bestellen. Scheelt terugbetalingen achteraf en veel gebel geen en weer.

Pluspunten

Snel en zonder problemen de spullen ontvangen. Alles netjes verpakt en extra beschermende maatregelen getroffen.

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vragen over het product alvorens ik een aankoop had gedaan. Super goede support dus. En ook een snelle levering.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch