Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Snelle afhandeling.
28 August 2017
Bert
Ridderkerk
Pluspunten
Snelle levering correcte prijs
VerbeterpuntenNVT
24 August 2017
Frans
Bocholt
24 August 2017
Purmerend
Pluspunten
Ochtend besteld, middag in huis. Erg goed allemaal.
Verbeterpuntengeen
23 August 2017
hans
groningen
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenleveringsdatum respecteren!!!
23 August 2017
Aura Lupu
Hamme
Pluspunten
netjes verpakt goede beschrijving erbij gewoon klasse
Verbeterpuntenn.v.t.
Cor
AMERSFOORT
Pluspunten
leuke website, leuke instructiefilm over bepaald product
Verbeterpunten* niet bereikbaar, 2x gebeld nemen niet op * klacht ingediend over product, tot op heden geen reactie * instructie film is over een type dakdrager is leuk, maar wel onvolledig. * prijs/kwaliteit verhouding van het product is ook ondermaats.
Ernst
Driel
anoniem
Pluspunten
Goeie spullen , duidelijke installatie beschrijving , dus past perfect.
VerbeterpuntenVerpakking was open , en zakje met sleutels lagen los in de bezorg bus, maar dankzij een oplettende bezorger van Post.nl is dit goed gekomen . Dus dozen beter dichtplakken.
18 August 2017
Theo van den Bos
Goerree Overflakkee (Sommelsdijk)
Pluspunten
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als dit bedrijf de bestelling die ook betaald zijn aflevert. Ik heb een dagdrager besteld enkele dagen voor mijn vakantie maar tot op heden is deze dakdrager niet ontvangen. Via de ontvangen track & trace code kan ik zien dat de dagdrager nooit is verstuurd. Op e-mail wordt niet gereageerd en telefonisch is dit bedrijf niet bereikbaar. Omdat dit bedrijf niet heeft geleverd heb ik een hoop extra kosten moeten maken om toch de dakkoffer op de auto te krijgen. Ik ben benieuwd of ze deze kosten ook gaan dragen. Ik verwacht er niets van ik denk eerder dat ik te doen heb met **********.
18 August 2017
Bos
Goedemorgen,
wij hebben het artikel op 1-8-2017 verzonden blijkbaar is het in de post verloren gegaan aangezien en geen juiste trackingegevens waarneembaar zijn. WIj hebben in onze mailboxen gekeken en geen mail van u gehad omtrent deze levering! Uw benoeming oplichters is wel erg kort door de bocht. Niet iedere internetshop waar iets fout gaat is een oplichter hoe makkelijk deze benoeming ook is! wij zullen het geld terugstorten en de order annuleren..
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenErg slecht bereikbare klantenservice!
16 August 2017
B. Cuijpers
Heerlen
Wij zijn ons bewust dat in het hoogseizoen eind juni juli en begin augustus wij een slechte bereikbaarheid hebben. WIj hebben op alle manieren getracht dit op te lossen maar de communicatie richting ons ( telefoon mail en showroombezoek ) is dermate ( extreem ) hoog in deze periode dat wij dit niet kunnen verwezenlijken. Meer mensen voor een korte periode aannemen is helaas geen optie aangezien de noodzakelijke kennis niet zo snel bij te brengen is. Desondanks lukt het ons om de orderstromen te behandelen en orders uit te leveren.
De dakdrager die als eerste was geleverd paste niet op onze auto.. Terwijl we op de website de juiste keuze hadden gemaakt, model, type bouwjaar etc. Als een klant daarna contact zoekt zien wij graag dat we snel antwoord krijgen. Dit betekent niet dat we nu al voor de 3e keer moeten mailen om te vragen waar onze vervanging blijft.
15 August 2017
Robert
Wassenaar
Het product was inderdaad juist gekozen en stond verkeer dop onze website. Qua communicatie hebben wij inderdaad moeite dit bij te houden in de extreme hoogseizoenpiek. Het juiste product heeft u inmiddels wel ontvangen gelukkig. ( zonder extra kosten )
13 August 2017
jan
Rijswijk
Pluspunten
Ik had dragers besteld die blijkbaar niet voor mijn auto geschikt waren, terwijl type en bouwjaar overeenkwamen. Telefonisch contact verliep daardoor wat stug. Uiteindelijk maar met de wagen van Leiden naar Den Bosch gereden om in te ruilen voor de juiste drager. Bedrijf werkte prettig mee.
VerbeterpuntenDoe kentekencheck voor levering
12 August 2017
Van Egmond
Leiden
7 August 2017
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, je krijgt wat ze beloven
Peter
Aalsmeer
Edwin
Maassluis
Pluspunten
Installatiefilm dakdragers op internet is erg handig!
Hilair Zwinkels
Wateringen
Pluspunten
Levering keurig op tijd en tiptop in orde
VerbeterpuntenGeen
Marijke
Avenhorn
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenGeen
Trudo
Helmond
4 August 2017
anoniem
Had bestelling al lang geannuleed, toch een pakketje ontvangen
De meern
Pluspunten
Erg snelle levering. Handige montage hulp online.
VerbeterpuntenGa zo door
Remco
Ede
Pluspunten
Snelle levering, Helaas verkeerde item besteld. Afhandeling prima, rekening snel retour gestort
VerbeterpuntenBereikbaarheid Telefonisch
H Bongaert