1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prima product prijsvehouding. Maar dat is het enige dat ik kan bedenken.

Waardeloze service. Telefonisch onbereikbaar op alle te vinden nummers. Totaal geen interesse in de klant, als ie maar betaald. Levering het liefst niet, maar zeker langer dan een week. Ik zal hier niet, nee, nooit meer kopen. Onbetrouwbaar in levering. Geen dank.

Pluspunten

Ruim assortiment, concurrerende prijs, correcte prijs.

Betere vindbaarheid via Google?

Pluspunten

Snelle verzending. Prima prijs!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede info over backorder

slechte after sales bereikbaarheid

Pluspunten

Vandaag een dakdrager set afgehaald met een dakkoffer. Prima product met een vriendelijke, behulpzame en goede service !

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

je kunt het product meteen meenemen

Het slot is matig. Het sluitingsmechanisme zit niet beschermd in een kastje. Hierdoor komt de inhoud tegen de sluitstang aan, waardoor het niet meer in lijn zit om goed in het slot te vallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk besteld en duidelijke omschrijving op site

op voorraad zijn van producten zichtbaar op de website zetten

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Correcte informatie op site. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

vooral zo doorgaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele .

Beloven alles, maar komen niets na. Wielsteun wel al betaald,maar nog niet ontvangen. Inmiddels weer 10 dagen verstreken, na uw eerste reactie, maar nog steeds niets.ik kan nog steeds niet de drager gebruiken,nu met dit weer. Zeer..Zeer.Treurig!!!! Als k dit voor hands geweten, had ik hem niet besteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb minimaal 25 keer gebeld (en nee dit is niet overdreven, het is écht minimaal 25 keer) en niemand heeft al die tijd de telefoon opgenomen. Vervolgens een email gestuurd en geen reactie ontvangen. Dit is geen klantenservice!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

het bestelde product was niet voorradig, onduidelijk was wanneer het wel leverbaar was/geleverd werd en/of we het alsnog konden afzeggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

na zelf contact opnemen goed advies over een alternatief product dat prima beviel

Duurde erg lang voordat er contact opgenomen werd dat het product niet (of te laat) geleverd ging worden.

Pluspunten

snelle afhandeling van de bestelling. duidelijke instructie video voor montage reeds voor 2e keer tot volle tevredenheid besteld!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele te verzinnen.

Communiceren, afspraken nakomen, sneller reageren op mailberichten, terugbetalingen direct in orde maken na ontvangst van de goederen die retour gestuurd zijn, Juiste informatie verschaffen op de website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Eenmaal een attente dame aan de lijn gehad

Levert beschadigde dakdrager in duidelijk eerder geopende en beschadigde verpakking Telefonisch onbereikbaar Reageren laat of niet op mail Na ruim 4 weken nog steeds geen geld retour ontvangen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Product is niet geleverd. Emails worden niet beantwoord. Telefoon niet opgenomen. Geld heb ik ook nog niet terug.

Pluspunten

Helemaal tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

uiteindelijk netjes geleverd

Telefonisch niet te bereiken na herhaalde pogingen. Geen snelle bevestiging dat betaling binnen is.

Pluspunten

Heel snel geleverd.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch