Goed advies!
Erg behulpzaam en een goed advies op maat.
Hielke
Groningen
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.596 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Erg behulpzaam en een goed advies op maat.
Hielke
Groningen
Zeer snelle levering, ook betreft de stangen waarbij 1-2 dagen levertijd stond. Alles was de volgende dag in huis.
C
Barneveld
Dakdragers online besteld, de dag erna al geleverd in belgie! Top!
26 July 2023
Brecht
Staden
Mooi op de afgesproken tijd afgeleverd en de dakdragers zijn perfect.
Ed
Heemskerk
Even bezig geweest met uitzoeken welke ik precies nodig heb. Viel wel tegen dat aan het eind bij het afrekenen er nog btw bij komt. Om 4 uur besteld, netjes de volgende dag geleverd.
Jurgen
Wateringen
Goed advies, snel geleverd! Top
Paul
Den Bosch
Had snel een set dakdragers nodig voor mijn dochter. Werden de volgende dag al om 7.30 uur geleverd. Top.
Peter
Leiden
Slecht reageten niet
Rene
Zeewolde
Beste Rene,
Bedankt voor je bericht. Echter zie ik dat er meerdere keren is geprobeerd het pakket af te leveren in de week van bestellen.
Ik zie nu dat GLS wederom onderweg is en het pakket tussen 9:30 en 11:30 geleverd wordt.
Excuses dat het zo gelopen is, want het pakket is afgelopen 17-7 direct meegegeven aan GLS.
Met vriendelijke groet,
Dakdragerland.nl
Zeer snelle en correcte levering.
24 July 2023
Bram
Bathmen
We zijn er nu met de dakkoffer op vakantie naar Zwitserland ,dakkoffer bevalt goed
23 July 2023
Miranda
Ossendrecht
Na een flinke speurtocht bij Dakdragerland aangekomen. Dragers blijken niet te passen. Eigen fout en gebrek aan duidelijke foto's. Medewerker antwoordt: "omdat u de verkeerde heeft besteld!". Elke welwillende, servicegerichte ondernemer had hier passende dragers aanbevolen, maar Dakdragerland niet. Gemiste kans, dit was de eerste en laatste keer. Ook de talloze voorwaarden bij retourneren schrikken af: je wordt nog net niet als crimineel weggezet. Begrijpelijk voor een uitzondering, maar niet van toepassing op de meerderheid. U ook een fijne vakantie!
22 July 2023
Eddy
Hoorn
Wel snelle reactie van dakdragerland dit uit te zoeken maar geen levering ontvangen vooralsnog
22 July 2023
Michael
Tilburg
Super geregeld en snelle service
21 July 2023
Ewout
Callantsoog
snelle levering goed materiaal!
20 July 2023
Daniel
Heist op den berg
Makkelijk bestellen, prima service. Bij de levering was ik wat ongeduldig en dacht dat er iets vergeten was, echter na een snelle reactie van de Servicedesk bleek de order in 2 delen te worden geleverd! Kortom, prima service en mooie degelijke spullen!
19 July 2023
Casper
Breda
Prima producten. En snelle levering. Zal hier vaker zaken doen.
Ramon
Angerlo
Helaas ontbrak er een onderdeeltje nl een plat metalen plaatje om de drager vast te zetten. Anders was perfect geweest.
Peter
Veldhoven
Wij hebben de dakdragers plus koffer 500ltr besteld en snel ontvangen. Makkelijk te monteren en een duidelijke beschrijving hoe te monteren. Ook kwaliteit ziet er goed uit. Enige verwarring ontstond alleen toen we eerst de dragers kregen en de dag erna de koffer. Was wel gecommuniceerd, maar was naar mijns insziens niet duidelijk.
Tamara van der Wel
Spijkenisse
Via de makkelijke webshop besteld en snelle levering.
17 July 2023
Erwin de Jong
Bodegraven
Eenvoudig nieuwe dakdragers besteld!
15 July 2023
Jeroen
Eijsden
Duidelijke website. Afspraken nagekomen.
JvK
Well
Ik had in eerste instantie de verkeerde items besteld. Dat is allemaal supernetjes afgehandeld. En de bestelling en levering daarna ging ook snel en goed. Ik heb gekozen voor kwaliteit, dat is dan weliswaar iets duurder maar wel uitstekend!
R.
Heemskerk
Na 12 u niet meer te bereiken en geen antwoord op de mail
M
Bennekom
Geen service alleen wantrouwen dat je zaken niet goed installeert
13 July 2023
Danny