Pluspunten
Snelle levering niet te duur en een laag bedrag om geen verzendkosten te hebben.
VerbeterpuntenTot nu toe niet
Pluspunten
snelle levertijd...wat overigens niet meer dan normaal is.
Verbeterpuntenverzendkosten kan ik begrijpen , maar handlingkosten????....erg vaag
Pluspunten
Snelle bestelling en ook nog eens een aardig kaartje bijgekregen :)
Pluspunten
Gewoon goed en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk heb een vreselijke hekel aan PostNL, maar deze keer ging het wel redelijk goed.
Pluspunten
Klasse
Pluspunten
Zeer snelle levering. Prima website
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment voor de Arduino hobbyist. Ook onderdelen zoals (inbouw)kastjes, montagemateriaal en voedingen zijn verkrijgbaar. De website is overzichtelijk en over de onderdelen is genoeg informatie vermeld. Prijzen zijn prima.
VerbeterpuntenGeen kunnen vinden
Pluspunten
Gebeld nav geplaatste bestelling. Moest echt de volgende dag binnen zijn. En dat is gelukt. Bezorgd op zaterdag. TOP!!!
Pluspunten
Snelle leverig
Pluspunten
De bestelde producten zijn erg snel binnen gekomen! Er zat ook zelfs een geschreven kaartje met een klein LEDje bij wat het persoonlijker maakt, erg leuk!
VerbeterpuntenOp het moment heb ik nergens iets op aan te merken. Ik heb 'Kwaliteit' en 'Betrouwbaarheid' op NVT staan omdat ik de producten nog niet heb kunnen testen en omdat ik voor de eerste keer klant ben bij deze winkel dus de betrouwbaarheid nog niet kan beoordelen.
Pluspunten
Prijs en snelle levering
VerbeterpuntenIk dacht op basis van de afbeelding op de site via bestelnummer 11556 de juiste adapter/verloopplug HDMI A female naar HDMI micro D male te hebben besteld, maar nu blijkt na lang zoeken via Google dat het een verloop naar HDMI micro C had moeten zijn. Deze blijkt niet in uw assortiment voor te komen. Weggegooid geld dus. Heb deze nu dus maar besteld bij Redhound.nl
Als ik het goed begrijp hebben wij wel het juiste artikel geleverd wat bij ons op de site staat maar is het niet het artikel dat u zocht. Dat kan natuurllijk voorkomen. U kunt het geleverde artikel altijd terugsturen en uw geld hiervoor terugkrijgen. Dit is geregeld in de wet 'kopen op afstand'. Het retouradres vind u op onze website onder klantenservice.
Pluspunten
Vriendelijk, snel, goed assortiment. Ik bestel opnieuw
Verbeterpuntencomponenten catalogus mag iets uitgebreider zijn
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenHelemaal niks
Luitje Broekemastraat 56