Pluspunten
- Onderdeel geleverd zoals besteld - Goede afhandeling en informatie over status van bestelling via mail - Standaard onderdeel voor goede/eerlijke prijs - Helemaal tevreden over Bits&Parts zelf, alleen miste ik het aansluitsnoertje voor mijn onderdeel (Sharp afstandssensor). Had ik moeten weten maar zou leuk/handig zijn als ze dat tegen kleine meerprijs zouden aanbieden als accesoire bij bestelling.
Verbeterpunten- Levertijd : Afhandeling vanuit B&P was prima, vervolgens wordt de bestelling echter overgedragen aan PostNL. En daar gaat het mis :( - Onderdeel woensdagavond besteld, donderdag verzonden door B&P - Enveloppe ZONDAG op mijn deurmat :( PostNL bezorgt niet op zondag toch ? Dit zou betekenen dat PostNL voor de zoveelste keer mijn post op een foutief adres heeft bezorgd en de een van de buren zo vriendelijk is geweest het zondag in mn brievenbus te gooien. Ik ben compleet klaar met PostNL, foutieve bezorging, bezorgen van enveloppen zonder inhoud, beschadigde zendingen, post die kwijt raakt... Ik zal voortaan niet meer bestellen bij webwinkels die gebruik maken van PostNL.
Pluspunten
Snelle levering en prima verpakt. Al meerdere keren besteld bij Bits & Parts en kom zeker volgende keer weer terug. De attentie en het persoonlijke berichtje bij de bestelling is een leuke extra. Assortiment wordt steeds uitgebreider.
VerbeterpuntenNiet alle tekst op de website is in het Engels. Dat zou wel fijn zijn, maar voor mij geen must.
Pluspunten
Bijzonder vriendelijke communicatie
Pluspunten
Waardering naar klant door middel van bedankbriefje, maakt het toch iets persoonlijker
VerbeterpuntenIets meer communicatie omtrent de verzending, had namelijk geen idee of mijn bestelling al verstuurd was omdat ik daar nooit een mail over heb ontvangen
Pluspunten
Normaal klik ik de verzoeken om een beoordeling direct weg maar in dit geval maak ik een uitzondering. Alles klopt gewoon. De website, snelle bezorging en de nazorg. Gewoon alles. is zoals het moet.
Pluspunten
Als nieuwe klant ontving ik een aardigheidje bij mijn bestelling. Erg leuk!!
Pluspunten
Snelle service!
Pluspunten
Snelle mlevering.
Pluspunten
Snelle levering, en prettig geprijsd. Voordeel is dat het sneller gaat als dat ik het bestel bij Banggood. Veel op voorraad en direct leverbaar.
VerbeterpuntenEen van de grote nadelen van bedrijven als Banggood is dat er in 99 % van de gevallen geen documentatie wordt meegeleverd. Nadeel is dat Bits&Parts een dozenschuiver is. Met wat extra Nl of Eng.-talige info zonder gezoek op internet zou het een stuk prettiger werken. A zou het maar een verwijzing naar de juiste website zijn.. Bv. Over de Programmerprint en de Ethernetprint.
Pluspunten
extreem snelle levering had het product rond 13:00 besteld en ik had het al de volgende dag in huis!! de service was ook erg goed er zat zelf een kaartje bij de bestelling met 2 ledjes en een bedankje! nou dat nou ik een service! ECHT top
Verbeterpunteneen tack en trace code zou handig zijn
Pluspunten
Aardige groet bij bestelling is op prijs gesteld :)
VerbeterpuntenProduct nog niet kunnen testen, dus kwaliteit en betrouwbaarheid zijn nog niet beoordeeld.
geen
Pluspunten
Leuk assortiment, goede prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenHet aantal microcontrollers is wel erg laag en ik zie geen enkele van MicroChip.
Pluspunten
ze zijn een voorbeeld in de markt van webwinkels, altijd een genot om bij hun te bestellen...
Verbeterpuntengeen is allemaal top voor elkaar
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen idee
Luitje Broekemastraat 56