Pluspunten
Naast de snelle service was ik aardig verrast door 3 kleine cadeautjes wat ik uit de doos viste.. en een visitekaartje met een handgeschreven bedankje erop. Bestelling was sneller geleverd als verwacht!
VerbeterpuntenWellicht geen gek idee om eens te pijlen wat mensen meer in het assortiment zouden willen hebben. Ik had graag nog wat pully's gezien voor de nema17
Pluspunten
Veel internet winkels beloven een snelle levering na ontvangst betaling en bij de meeste winkels duurt dit 3 a 4 (werk)dagen voor je pakket verzonden wordt. Bits & Parts doet het! Zaterdagavond besteld, dinsdag in huis, TOPPIE!
VerbeterpuntenNog niet kunnen ontdekken, misschien na de volgende bestelling :)
Pluspunten
Snelle leverin. Goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en goed geleverd voor een prima prijs.
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment, goede verpakking.
VerbeterpuntenDe website kan wat duidelijker/overzichtelijker.
Pluspunten
goeie prijs, goeie website
Verbeterpuntenlevering duurde 3 dagen...iets misgegaan...kreeg een enveloppe met 'opnieuw besteld' ondanks het feit dat adres goed was. Onderdelen slecht verpakt: van één printje (breadboard voedingsmodule) waren twee pinnen omgebogen. Moet ik nog proberen terug te buigen.
Pluspunten
snelle levering, goeie prijzen
Verbeterpuntenvoor nu geen :D
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt en de voorbeeld codes bij sommige artikelen.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Prima hulp via de chat functie op de website. Super geholpen met opnieuw gesturen van zendien die door TNT post per abuis wat teruggestuurd.
VerbeterpuntenSoms wordt de bestelling pas de volgende dag verstuurd. (wordt wel aangegeven op de website (best effort))
Pluspunten
Heeft snel geleverd, met zelfs een extraatje. Na uitpakken bleek de Arduino UNO niet goed te werken. Via mail met Bits & Parts gecommuniceerd. Diverse instellingen en andere opties doorgenomen. Uiteindelijk de Arduino teruggestuurd en per omgaande een nieuwe Arduino toegezonden gekregen.
Pluspunten
- Levering snel & volgens afspraak - concurrerende prijs
Pluspunten
snelle levering goede prijs/kwaliteit vriendelijke service eventuele problemen worden snel verholpen!
Verbeterpuntengeen verbeter punten tot nu toe, hou vooral vol!
Pluspunten
Heldere website en goede betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenRuim op tijd besteld, maar 1 extra leverdag. Had het de volgende dag nodig.
Pluspunten
dit bedrijf onderscheid zich duidelijk ten aanzien van de andere bedrijven, met als sterk punt dat wat er op voorraad is daadwerkelijk ook geleverd word.
Verbeterpuntenhou vast aan deze norm van levering. 5 sterren
Pluspunten
Dichter bij dan china! Nice blue led :-)
VerbeterpuntenMeer eigen persoonlijkheid/eigen producten.. Lijkt nu vooral een doorgeefluik. Misschien ook pcb-productie services in nederland beginnen?
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend