Pluspunten
Prettig dat kleine pakketjes gewoon met de post komen. Dit scheelt in leverkosten, gunstig als je een enkel klein onderdeel moet hebben.
Pluspunten
Makkelijke site, redelijk snel in huis
Pluspunten
Snelle levering met persoonlijke touch, aanrader.
Pluspunten
Vrijdag middag besteld, zaterdag middag per post ontvangen rond kerst.
Pluspunten
Snelheid van versturing. Helaas is mijn laatste bestelling per briefpost verstuurd waardoor de traagheid van het postbedrijf de levering nogal vertraagde.
Pluspunten
Snelle levering en top service
VerbeterpuntenDoorgaan met awesome zijn! :D
Pluspunten
Snel, deskundig en vriendelijk. Iedere keer weer op en top tevreden.
Pluspunten
Leuk kaartje er bij gekregen met een LEDje er bij. Met de tekst "Bedankt voor uw bestelling." Handgeschreven.
VerbeterpuntenLevertijd mag een dag sneller.
Pluspunten
Zoals gewoonlijk is mijn bestelling weer snel en efficiënt uitgevoerd!
Pluspunten
Via de chat, aanwezig op de website, gevraagd of ik nog wat bij de bestelling mocht doen, dit om verzendkosten te besparen. Dit was prima en werd direct geregeld.
Pluspunten
Snelle service met Personal touch
Pluspunten
Verzending. Communicatie.
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend