Pluspunten
Tijdens bestellen kon ik met de webbeheerder chatten en adviesvragen. Handig!
VerbeterpuntenIk woon op 5km afstand van de webshop maar afhalen was niet mogelijk. Jammer, had tijd en kosten gescheeld.
Pluspunten
Via de chat kwam ik meteen te weten dat de levertijd van blauwe 5 mm LEDs 2 weken is. (website gevonden op arduinoforum.nl)
VerbeterpuntenIk heb 100 groene 5 mm LEDs besteld. 17 daarvan hebben korte pootjes. Indien mogelijk graag vermelding van de lengte op de website.
Pluspunten
Giede afthersale thanks voor the led!!
VerbeterpuntenNiets op te merken
Pluspunten
Heldere makkelijke website. Prima levering.
VerbeterpuntenLevering 1 dag later (PostNL waarschijnlijk)
Pluspunten
Snel antwoord op je vragen Klantvriendelijkheid betrouwbaar
VerbeterpuntenMoet soms 2 dagen wachten op bestelling. ligt misschien aan de post.
Pluspunten
Razendsnel.
VerbeterpuntenJammer dat niet alles wat ik wilde bestellen op voorraad was. Kwaliteit maar een 7 omdat ik wel netter gemonteerde Aziatische elektronica gezien heb.
Pluspunten
Scherpe prijs en direct de volgende dag geleverd.
Pluspunten
De prijzen zijn goed de levering ook ik had ze alleen eerder verwacht aangezien de vraag voor beoordeling al een paar dagen eerder had dan de bestelling maar alles is super bedankt.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Top goede service en snelle levering
Pluspunten
+goed verpakt. +snel verzonden. +de voorraad van onderdelen op de site is accuraad. +leuk bedankje.
Pluspunten
fiijne spulletjes snel op de mat. Ga zo door :)
Luitje Broekemastraat 56
1447GD Purmerend