Laden reviews...
82 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een gemakkelijke bestelervaring. Het assortiment is ruim en de prijzen zijn concurrerend. De service wordt als vriendelijk en behulpzaam genoemd, wat het winkelen prettig maakt.
Oorspronkelijke pakketje miste een deel van de bestelling, de ontbrekende delen werden spoedig nagestuurd.
4 October 2025
jeroen
Groningen
Ik zocht onderdelen voor mijn Electronica/Arduino hobby. De website vind ik zeer compleet en ik kon de onderdelen die ik zocht snel vinden. Na het bestellen kreeg ik snel bevestiging en werden de onderdelen zeer snel geleverd.
3 October 2025
Nico
Woerden
ik kreeg snel mijn onderdelen voor een goede prijs de kwaliteit was zoals verwacht gewoon goed
3 October 2025
pieter
tiel
Kon snel vinden wat ik zocht/ nodig had, kon snel vinden wat ik zocht en de prijs was aantrekkelijk. En levering was vrij vlot. Dus toppie allemaal.
2 October 2025
Peter
Goes
Via de site alle gewenste onderdelen snel gevonden. De bestelling geplaatst en een paar dagen later naar wens geleverd. PostNL had wat vertraging maar dat lag niet aan Bits&Parts.
2 October 2025
Hans
Vught
Na een aantal dagen mijn bestelling ontvangen, helaas een verkeerd artikel tussen de bestelling. Die avond een bericht achtergelaten en de dag erop een reactie, verkeerd artikel mag ik houden en het ontbrekende artikel wordt zonder extra kosten nageleverd. Nageleverde pakket snel ontvangen met "Excuses voor het ongemak" kaartje en extra ledlampje. Zeker een aanrader!
18 September 2025
Diede
Hoevelaken
Ik koop hier zeker nog! Doe zo verder!
4 September 2025
Ruben Devriendt
Gistel
Ik heb hier vaker besteld. Goede artikelen en snelle service, ook als er iets mis gaat!
4 September 2025
Adrie
Delft
snel geleverd ben er blij mee
3 September 2025
van den Berg
Almere
Direct, goed en gladjes besteld en ontvangen, zonder poespas.
3 September 2025
Rob
Meerssen
Snelle en veilige levering
2 September 2025
Niels
Belgie
Juist als je wat kleine componenten zoek wil je niet de volle mep voor een pakketje betalen wat gemakkelijk door de brievenbus past. Dat hebben ze goed begrepen bij Bits & Parts. Snel verzonden voor een nette prijs, fijn!
2 September 2025
René
Oldeberkoop
Fijne zaak waar je al je kleine elctronicagrut nog gewoon kunt kopen tegen zeer nette prijzen!
1 September 2025
John
Wijchen
Prima webshop met uitstekend assortiment. Snelle levering en goede producten. Ga zo door !
1 September 2025
Pieter
Venlo
bijna alles wat ik van plan ben om te kopen voor mijn 3d printer is op voorraad: prima. Prijs is ook in orde. Evenals de levering. Jammer dat als ik een vraag stel via de mail ik geen of een half antwoord krijg. Als dit ook nog in orde komt geef ik meer sterren.
7 August 2025
Jan Wensveen
Bleiswijk
Ik heb wel even flink moeten zoeken, maar toen ik de juiste weerstand een keer had gevonden, kon ik de rest ook makkelijker vinden. En nog wat meer, wat onder de bestelling valt; dat heb ik waarschijnlijk binnenkort toch nodig... :-D Prima verpakt, alles heel, en precies wat er is aan geboden. TOP
A
Leeuwarden
Zeer tevreden.
John
Leiden
Ik krijg binnen redelijke tijd en voor redelijke prijs goede produkten.
Zeh
Lent, Nijmegen
Vooral het grote assortiment is een pluspunt. Dit maakt het mogelijk bijna alles wat je nodig hebt van 1 webshop te bestellen. Ook de verzend kosten zijn redelijk.
Gert
Beuningen
De gewenste elektronika componenten snel en in goede (werkende) staat ontvangen. Betaalbare prijs voor de hobbyist. "Bits&Parts".een aanrader!
Fons
STEKENE
Onderdelen zijn snel geleverd.
Kees
Poortugaal
Besteld artikel werd snel geleverd met de juiste track en trace
Erik
ENSCHEDE
Great selection at great prices and quick delivery, can not recommend highly enough.
L Penrose
HAARLEM
Goede spullen en snegeleverd.
Ton
Coolen
Kleine 1A zekeringen van prima kwaliteit. Precies wat ik nodig had. Werken perfect en snel geleverd. Aanrader!
3 August 2025
Resko