Product naar wens. Snel en voordelig geleverd.

Het gewenste product was amper in Nederlandse webwinkels te vinden en ik had geen zin om 8 weken op een bestelling uit China te wachten. En toen vond ik het opeens bij jullie. Precies wat ik zocht, voordelig, snel leverbaar en tegen lage verzendkosten. Product snel ontvangen en inderdaad helemaal naar wens. Blij mee.

Niet een goede ervaring

Nadat de producten geleverd zijn werken ze niet zoals besteld. Via contact formulier dit aangegeven maar wordt niet op gereageerd. Erg jammer en zijn niet telefonisch te bereiken.

Zeer snel en correct geleverd

Snelle levering!

Ik had enkele componentjes nodig, het vinden en bestellen was eenvoudig en de volgende dag kon er al gesoldeerd worden!

Goed en zeer snelle levering

Werkt goed ben zeer tevreden

- Overzichtelijke website. - Besteling plaatsen was eenvoudig. - Betaal mogelijkheid/afhandeling prima. - Bestelling was goed verpakt - Bestelling zonder problemen bezorgd. Eventuele punten ter verbetering; Ik zou instructiefilmpjes en naslag plaatsen bij de producten op de website.

gewoon goed

gewoon goed

Ruime keuze snelle levering

100 % tevreden deze site staat al in mijn fovos

Prima levering, netjes en vlot.

Overzichtelijk keuze menu op de webite. Hierdoor is het makkelijk om snel de juiste keuze te maken.

Correct en snel

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en correct!

Helaas duurde de bezorging iets langer dan verwacht, maar ik neem aan dat dat aan PostNL lag. Verder dikke prima!

Int snelle leverering

Super.bedankt (2 x gratis, led); Tot (de, volgende);

Uitgebreide webshop, ook goede aanbevelingen van aanvullende artikelen. Snelle verzending en een leuk extraatje in de envelop voor de persoonlijke touch! Geweldig!

Snel, voordelig, vriendelijk!

Perfecte webshop met prima keuze, goede prijzen en een persoonlijke touch bij de verzending. Zoals het hoort dus! Hopelijk worden jullie heel groot maar blijven jullie tegelijkertijd altijd zoals jullie nu zijn.

Prima service. Heel persoonlijk

Ik kreeg mijn product sneller dan verwacht geleverd, met daarbij een handgeschreven bedankje voor mijn bestelling. Helemaal dik in orde dus!

Correcte en snelle levering

Mijn bestelling werd keurig afgehandeld. De gehanteerde prijzen zijn netjes.

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit.

De bestelling en levering verliepen probleemloos. Bits & Parts heeft een ruim assortiment met een redelijke prijzen. De kwaliteit van de door mij bestelde producten is prima.

Bestelling verliep vlot maar levering laat op zich wachten (Verzonden via post op 21/03)

D e bestelling verliep vlot. Ook de communikatie was OK. Verzending werd gemeld op 21/03 via brievenbuspakket maar tot nu toe (29/03) nog niets ontvangen.

Goede service, snelle levering.

Goed kunnen vinden wat ik zocht voor een prima prijs. Voor het aanmaken van een account heb ik echter contact moeten opnemen (via formulier). Het antwoord kwam snel en het bleek dat het aanmaken van een account gebeurt bij het afhandelen van de bestelling. Verder alles keurig afgehandeld en bestelling met 1 1/2 dag binnen. Klein minpuntje: geen telefoonnummer beschikbaar (of ik heb het gewoon niet gevonden).

Alles verliep vlekkeloos

Goede en snelle service

Prima service en goede onderdelen voor een lage prijs.

Prima service.

Snel en de juiste parts.

prima mijn weg gevonden in de website en product besteld.

Product goed ontvangen in goede verpakking.

Goed en betaalbaar aanbod

Goed en uitgebreid aanbod tegen nette prijzen. Ik zocht een elektro oefenset en deze was goed gevuld voor een lage prijs. Levering was prima in een paar dagen.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.