Goed product en snel geleverd.

Prima product, en binnen een dag geleverd.

Goed snel precies!

Oke fijn!

Altijd snel binnen en veel producten . Dus altijd wat te vinden voor projecten. Is een leuke site om lekker door te bladeren voor ideeën .

Fijn bedrrijf

Je krijgt prima feedback op vragen, en de leveringen zijn snel

Uitstekend.

Product zoals omschreven. Snelle levertijd. Goede prijs.

Snelle levering & goede service

Professioneel service gericht bedrijf, na het plaatsen van mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Toen ik eenmaal mijn producten had ontvangen, kon ik gemakkelijk contact opnemen om nog wat vragen te stellen.

Alles als het moet

Snelle levering en goede service

Order was snel verzonden, 3 van 4 sensoren waren defect, na contact was het snel opgelost

Goede en snelle service

Een defecte board werd direct vervangen door een goed werkend exemplaar direct de volgende dag opgestuurd. Tevens lage verzendkosten, dus prima service en snelle levering!

Prima webshop

Ruim assortiment, scherpe prijzen. Klein probleempje met de verpakking. Soepele afhandeling: nieuw onderdeel ontvangen. Webshop die ingaat op suggesties van klanten.

Gewoon goed

Niets aan te merken. Heb hier al vaker wat besteld.

Goede onderdelen en goede service

Ik bestel wel vaker bij dit bedrijf als ik snel een goed onderdeel wil hebben voor 3d printers zonder veel te betalen. Ooit eens een kapot product oogestuurd gekregen wat kan gebeuren(of het hun fout was of de koerierdienst is niet zeker) maar dat hebben ze keurig opgelost door een nieuw product achteraan te sturen die het wel deed.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en zeer snelle levering ! Wordt over het algemeen binnen twee dagen geleverd.

Bestelling niet compleet

Ik heb een bestelling gemaakt en het was niet compleet wat erg vervelend is. Ik heb geen telefoon nummer om contact op te kunnen nemen. Ik vindt het erg jammer dat het zo gegaan is. Een reactie plaatsen gaat lastig je moet steeds opnieuw allemaal gegevens opgeven.

Snelle levering!!

Bestellen ging goed, snelle levering!

uitstekend

Gewoon uitstekend

Volgende dag geleverd en perfecte onderdelen

Geweldig !

Snelle en goed bestelling

Goede website. Snelle en makkelijke bestelling. Werd snel en netjes bezorgd.

Goede en efficiënte afhandeling

Ik had voor een klein project snel wat onderdelen nodig en dat wordt snel en efficiënt opgelost door Bits & Parts

Goed assortiment, altijd snel geleverd, goede communicatie

Bestel hier al lange tijd. Erg prettige ervaring en spullen goed ingepakt en geleverd. Ga zo door !

Helemaal goed!

Prettig snel geleverd en “ intelligent” verpakt, zonder zo’n onwijs grote doos.

Snelle levering, goed verpakt

Al dikwijls reclame gezien. Nu ben ik overtuigt en zal nog bestellen

Snelle levering.

Duidelijke site makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering en goede service

zeer snelle levering

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.