Top, super snelle levering, goede service

Heel leuk

Vlotte verzending & levering, en een erg leuk kaartje met een gratis blauwe LED bij :)

Fijn bedrijf, snelle levering.

Bestelde producten worden snel, compleet en correct geleverd.

Super compleet en super levering

Compleet assortiment en super levering met een persoonlijke noot! Ik kom hier zeker terug!

verbogen pootjes - slecht verpakt

product kwam aan met verbogen pootjes - er zat geen verpakkingsmateriaal om de relatief zware (koellichaam) motor controller.

De beste webwinkel voor elektronica onderdelen!

Overal gezocht naar allerlei elektronica onderdelen, maar deze webwinkel heeft de meeste. Daarnaast ook tegen hele sympathieke prijzen. En dan ook nog een hele goede service. Alleen staan bij sommige onderdelen geen afbeeldingen bij. Dat maakt het zoeken wel lastig en heb je de klantenservice nodig. Maar die helpt heel goed en doeltreffend!

Voldeed aan de verwachting

Snel wat onderdelen nodig, dus een kleine bestelling. Maar keuring binnen 2 dagen binnen.

goed geregeld

Site is goed, verpakking is goed, product is goed, afleveringssnelheid is goed. Kortom alles is goed

prima verzorging

snel en goed geleverd

Ruime keuze

Snel gevonden wat ik zocht en snel en correct verzonden goede prijzen.

Uitstekend!

Gewoon uitstekend. Als er een "probleem" wordt je goed geholpen door een medewerker.

Lekker snel en veel op voorraad

Heel fijn dat jullie zoveel items hebben.

op tijd geleverd

spullen besteld voor mijn leerlingen. opdracht het maken van een zelf rijdende auto met ardouino. Als je het les programma wil hebben. wat ik mis was een pak bon, zodat ik snel kan declareren. bij mijn onderwijs instelling.

Ik heb nylon schroeven gekocht voor een goede prijs en het werd nog snel geleverd ook ik bem meer dan tevreden

Snel en precies zoals verwacht

mijn bestelling werd snel geleverd en de beschrijving van de artikelen was geheel in lijn met de levering.

Vlot

Onderdelen zoekmachine kan veel beter. Groter assortiment mechanisch.

Easy and quick

Only improvement I can think of: Possibility to see Website in English :-)

Zeker hip

best wel cool als ik dat zo mag zeggen

Prima goede service

Ben zeer tevreden met Bits & Parts. Zo heb ik meer zekerheid of ik iets binnen krijg en het gaat veel sneller dan vanuit China. Voor de prijs hoef ik het niet te laten, veiligheid is nummer 1.

Snel en goed

Prima shopping ervaring. Ruime keus, makkelijke checkout en de juiste artikelen werden snel verzonden. Ga er weer shoppen.

Ik bestelde na half 4, voor minder dan 10 euro wat componentjes. Volgende dag was binnen met een handgeschreven bedank kaartje met een blauwe LED er op. Aanrader!

Prima geleverd maar de levering duurde mij te lang

Alle onderdele prima geleverd maar op donderdagmiddag besteld, heeft tot maandag klaar gestaan voor verzending en kwam daardoor pas op dinsdag binnen.

Ik ben zeer tevreden de bestelling was heel snel binnengekomen en goede kwaliteit producten.

Prima service en levering

Snel, goed en voordelig. Geen spelt tussen te krijgen.

Snel en heel goed verpakt

Heel snel binnen en zeer goed verpakt.. Tnx!

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.