Heel klantvriendelijk

Als het kan weinig verzendkosten en snel verstuurd

Geweldig, zelfs piepkleine hoeveelheden kunnen besteld worden.

Zie boven.

Assortiment uitstekend, afhandeling perfect!

Eindelijk een webwinkel met een super assortiment, en persoonlijke aandacht voor de klant!

Zo als het hoort.

De

Hele fijne webshop

Alles compleet, snel Verzonden, en een leuk handgeschreven kaartje met een ledje erbij. Dat noem ik nog eens persoonlijk! Bedankt!

Snelle levering van het bestelde product. Product van goede kwaliteit, zal zeker nogmaals bestelling plaatsen.

Nette prijs en zeer snelle levering

Vandaag besteld en morgen binnen

Top Service

Goede product omschrijving en snelgeleverd ...

Goede omschrijving, duidelijke website, reëele prijs en snelle levering, maar helaas niet helemaal compleet (mogelijk buiten de schuld vd webwinkel zelf)

Product van slechte kwaliteit

Lagers besteld met zo veel weerstand dat ze bijna niet draaien. Erg jammer.

Zeer goed en snel, en niet duur!

Prima, snelle levering

Duidelijke site en makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Prima site, duidelijk artikel snel gevonden en daarna is het snel geleverd.

Snel geleverd met een persoonlijke touch!

Snel geleverd en het geleverde voldoet aan de verwachting. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Uitstekende service

Eersteklas service, zeker een aanrader!

snel en accuraat

Een vraag over de levering werd snel afgehandeld. Aanrader als leverancier.

Met handig notitieblokje gratis!

Goede, snelle levering

Heb de cc2531 besteld met firmware. Door het plaatsen van de firmware zou het langer duren voor de bestelling binnen zou zijn, maar dit bleek toch eerder als verwacht aan te komen.

Snel, goed en voordelig.

Doorgaan zo!

Prima bedrijf voor aankoop componenten

Mooie overzichtelijke website, waarin het makkelijk zoeken is. Ruime keuze en schappelijke prijzen. De zending is in een stevige kartonnen doos verpakt.

uitstekende afhandeling

Prima afhandeling

Snel geleverd maar product was beschadigd

De twee bestelde kogellagertjes waren snel geleverd maar van één lagertje whadigdas de afdichtingsring beschadigd . Gelukkig kon ik dat met mijn oude lagertje repareren . Toch is het aan te bevelen dat het product voor verzending op kwaliteit wordt gecontroleerd.

De soldeerbout was snel binnen en werkt prima

Prima levering, snel

Dank

Goed en snel.

Ook een kleine order wordt goed en snel verwerkt. Top!

scherp geprijsd en toch snel

twee servo's besteld voor weinig. Je kunt ze wel elders goedkoper bestellen maar dan moet je er vier weken op wachten. Als nieuwe klant kreeg ik ook met zo een kleine bestelling een LED als aardigheidje. Dat vind ik attent.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.