prima geleverd

kleine bestelling, snel geleverd. Een onderdeeltje was niet op voorraad, zou gratis nageleverd worden, hoofdbestelling werd niet opgehouden.

Alles wat ik nodig heb. en niet te duur.

heerlijke winkel. veel spulletjes om te bouwen, en niet te duur. snel verzonden dus snel weer aan het prutsen.

goede prijs en snelle levering!

de onderdelen die ik had besteld waren er binnen 24uur en voor geen extreem hoge verzendkosten

Nog niks mogen ontvangen.

Zit nog steeds op post te wachten.

Professioneel, snel en correct

Echt proactieve houden, snelle reactie tijd en levering

Goed en snel geleverd

Prima website en de elektronische onderdelen waren super snel geleverd.

Snelle levering, goede service.

Al een aantal keer besteld bij 'Bits & Parts'. Snelle levering en goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Ποιοτικά προϊόντα σε καλή τιμή.

Παρέλαβα τα προϊόντα μου σε καλή κατάσταση μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες, είναι καλής ποιότητας και αξίζουν τα λεφτά τους.

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Snel en goed

Binnen 1 dag in huis

Goed verpakt en snel ontvangen.

Quick and cheap

Good prices and super quick delivery

zie boven

Goede producten, goede services!

Ook altijd snel antwoord, als er vragen zijn !

Keurige levering, goed verpakt

Bestelde modules voldoen aan de verwachting en werken prima. Laatste halve sterretje ontbreekt omdat de documentatie op de site wat mij betreft nog iets uitgebreider kan. Wel even moeten puzzelen voordat ik een module aan het werk had.

Fijne service

Ik had een probleem met bestellen. Via Facebook Messenger ('s avonds!) volt en fijn geholpen en probleem opgelost. De bestelling was daarna snel in huis.

zeer goede service

goed geholpen door jullie.

goed.

Nette website, overzichtelijk, duidelijke en gemakkelijke omschrijving.

Goede service snel geleverd

Klein module besteld was keurig op tijd geleverd in een goede verpakking.

snelle levering met een attent kaartje

Electronica firmware kon worden voorgeprogrammeerd, levering was sneller dan verwacht inclusief een atten kaartje van leverancier.

ruim assortiment, snel geleverd

Eerlijke prijzen, ruim assortiment. Het voordeel van kleine bestellingen is: je hoeft er niet voor thuis te blijven want de doos past door de brievenbus. Op tijd geleverd, je kunt snel verder met je project.

Snelle levering, goede service

Leuke bedankt kaart met ledjes!

Prima webshop, snelle levering

Prima webshop voor elektronica en domotica. Veel aanbod, duidelijke website. Verzendkosten voor brievenbuspost niet te hoog. Zal er vast nog wat bestellen.

Kleine aankoop, maar prima ervaring

Goed conform afspraak geleverd

Prima leverancier

Ruim assortiment, voordelig, snelle levering.

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.