Snel geleverd en kwaliteits materialen.

Snel geleverd en kwaliteits materialen.

Snel en perfect geleverd

Gewoon goed.

Gewoon een goede ervaring, snelle afhandeling.

Snel, met twee gratis ledlampjes geleverd

Alles was er snel en in orde. Zaten twee gratis ledlampjes bij met een leuk kaartje.

Kennis van zaken, geweldige service

Ik was er zelf al lang klaar mee...kreeg de Zigbee antenne met geen mogelijkheid (mijn eigen onmogelijkheid) aan de praat. Tóch maar een vraag gesteld en ben zeer goed en buiten kantooruren geholpen en alles draait als een zonnetje. Bedankt voor de service, de klantgerichtheid en het geduld. Helemaal top!

Gewoon goed!

Snelle en correcte levering

Gewoon goed!

Het aanbod is voor de gemiddelde hobbyist voldoende en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. De webshop is redelijk overzichtelijk. Bij uitbreiding van het assortiment zal echter naar een gemakkelijker zoeksysteem moeten worden gezocht. De beloofde verzending op de dag van bestelling wordt indien enigszins mogelijk waargemaakt en meestal voorzien van een persoonlijke noot. Kortom, gewoon een goede leverancier, die doet wat hij belooft.

Correcte webshop

Bestellingen worden snel en correct geleverd. Zeer tevreden!!

vriendelijk en snel!

snel thuisbezorgd met een vriendelijk briefje er bij.

No nonsens company

Weer een vlotte levering van de spullen.

Alles snel en correct ontvangen

Snel besteld en ontvangen

Perfekt

Zeer snelle levering, prettig winkelen!

Snelle complete levering van mijn bestelling.

Snelle levering en goede prijs

Ik kocht TMC2208 stepper motor driver en ze werken perfect. 0 trillingen en volledig stil. Wel opletten dat je de ENABLE pin moet naar GND trekken. Er is geen interne pull up resistor zoals bij de A4988 chips.

Eerst verkeerde bestelling maar zeer snel recht gezet bedankt daarvoor

Zeer goede eerste ervaring

Overzichtige website, afhandeling zeer correct, aflevering volgens afspraak.

Top, goede communicatie en nette verzending

Keurige verzending. Er was iets fout gegaan met verpakken want ik kreeg de avond na verzending al een nette mail dat ze iets vergeten waren, en dat ze dat na zouden sturen. Heel erg netjes opgelost. Uiteindelijk kwamen beide pakketjes alsnog op hetzelfde moment aan, maar toch fijn dat ze even een berichtje sturen.

Enigste minpunt: lange verzendingstijd naar Belgie

duurde ongeveer 1 week voor verzending. Kreeg een gratis LED lampje bij mijn 7 euro aankopen.

Helemaal top, snel en waar voor je geld

Per toeval vond ik Bits&Parts en mijn eerste indruk was al dat het aanbod zeer uitgebreid was. Na alle pagiba's af te snuffelen een bestelling gedaan welke snel bezorgd werd. De kwaliteit van de producten was goed en precies de onderdelen die ik nodig had voor mijn project. Absoluut een aanrader, hier ga ik vaker bestellen!

Goede snelle levering.

Super en goedkoop

Snel goed verpakt, en goede prijs kwaliteit.

Goed, snel en accuraat

Zie boven

Ik had enkele specifieke onderdelen nodig voor een herstelling. Via Bits & Parts vond ik wat ik nodig heb en werd alles supersnel geleverd!

uitgebreid assortiment

snel gevonden, snel geleverd. Precies wat je kunt verwachten

Luitje Broekemastraat 56

1447GD Purmerend

Gebruik s.v.p. ons mailformulier voor contact.